جوجه کباب چقدر باید در مواد بماند؟ (2 نکته ساده)

راز سفره یک طعم خوش

یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه، کباب مرغ است. طبخ و پخت این غذا به نظر آسان می رسد، اما اگر نکات مهمش را رعایت نکنید، نمی توانید یک جوجه کباب خوشمزه بسازید. در ادامه به بررسی چند نکته اساسی می پردازیم.

راز استراحت مناسب

یکی از عوامل مهم در خوشمزگی و طعم بی نظیر جوجه کباب، زمان استراحت مرغ است. اگر به مواد زمان کافی برای استراحت دادن ندهید، احتمالا جوجه کباب شما خوشمزه نخواهد شد. بنابراین بهتر است زمان کافی برای استراحت را در نظر بگیرید و شک نکنید که این مرحله بسیار اهمیت دارد.

از آنجایی که استراحت صحیح، کلید تهیه طعم دار کردن جوجه است، حداقل ۱۲ تا ۲۴ ساعت برای این مرحله را در نظر بگیرید.

اگر زمان شما محدود است، حداقل ۴ تا ۵ ساعت زمان استراحت برای جوجه ها مناسب است تا طعمشان به نحو احسنت بیاید.

نکات نهایی

حتما مرغ ها را در زمان مناسبی استراحت دهید تا اجازه دهید مواد غذایی در آنها نفوذ کند و طعم خوبی به آنها ببخشد.

قبل از قرار دادن مواد در یخچال، ظرف را به صورت کامل با سلفون بپوشانید تا بوهای دیگر یخچال را به آن جا نگیرد.

جوجه کباب زعفرانی خوشمزه و خوش عطر

منبع: سایت آشپزی رضیم