ترفندهای نریختن کباب کوبیده از روی سیخ (2 نکته ساده)

چرا کباب از سیخ نمی‌چسبد؟

احتمالاً با این مشکل روبه‌رو شده‌اید که کباب از سیخ جدا می‌شود. همه مواد کباب را با دقت روی سیخ قرار داده‌اید، اما متوجه شده‌اید که مواد از سیخ می‌افتد. برای جلوگیری از این اتفاق، روش‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد. با آموزش‌های سایت آشپزی رضیم همراه شوید.

نکات مهم پیاز در کباب کوبیده

حتماً به آب پیاز کامل توجه کنید، این موضوع تأثیر زیادی در رویتکسی کباب به سیخ دارد. سعی کنید حداکثر مقدار آب پیاز را استخراج کنید.

همچنین، نباید مقدار زیادی از پیاز استفاده کنید؛ زیرا این موضوع ممکن است باعث جدا شدن کباب از سیخ شود.

دلایل جدا شدن کباب از سیخ

در صورتی که متوجه شوید کباب به سیخ نمی چسبد، باید دلایل جدا شدن آن را بشناسید. در انتخاب گوشت کباب، اگر گوشت گوسفندی یا ران گوساله استفاده کنید، احتمال ریختن کباب از سیخ کم است. باید گوشت سردست گوسفند را انتخاب کنید تا کباب از سیخ نریزد. عوامل مختلفی وجود دارد که ممکن است باعث جدا شدن کباب از سیخ شوند. انتخاب درست گوشت یکی از نکات حائز اهمیت برای پخت کباب است.

گوشت نامناسب علت اصلی جدا شدن کباب از سیخ است

در صورتی که کباب از سیخ جدا می‌شود، به این معناست که گوشت مناسبی برای کباب استفاده نشده است. آشپزهای حرفه‌ای با دقت گوشت کباب را انتخاب می‌کنند، زیرا نوع گوشت بر ترکیب مزه کباب تأثیر می‌گذارد. برای جلوگیری از جدا شدن کباب از سیخ، می‌توانید از گوشت ران گوساله یا گوشت گوسفندی استفاده کنید. گوشت سردست و گردن نیز برای طعم دلپذیرتر کباب تأثیر دارد. هرچه گوشت را نازک‌تر برشته و چرخانده شود، چسبندگی آن بیشتر خواهد بود.

درصورتی که می‌خواهید از جدا شدن کباب از سیخ جلوگیری کنید، باید گوشت را چندبار (بسیار ریز) چرخ کنید. تمرین دادن به گوشت نیز برای جلوگیری از جدا شدن کباب از سیخ تأثیرگذار است. انتخاب درست گوشت و رعایت اصول پخت برای جلوگیری از جدا شدن کباب از سیخ اهمیت دارد.

منبع: سایت آشپزی رضیم