به چه دلیل زولبیا داخل روغن متلاشی می شود ( 2 نکته ساده)

به چه دلیل زولبیا داخل روغن متلاشی می‌شود

زولبیا یکی از شیرینی‌های محبوب ایرانی‌هاست. اکثر ما آن را در ماه مبارک رمضان می‌پسندیم. ترکیب زولبیا شامل نشاسته و ماست می‌باشد. با آشپزی رضیم همراه باشید.

طرز تهیه زولبیا خانگی

مواد لازم:

نشاسته گل 1 لیوان

ماست 1 لیوان

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری

بی‌کینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری

زعفران دم‌کرده 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای شهد:

آب 2 لیوان

شکر 3 لیوان

گلاب 4/1 پیمانه

زعفران دم‌کرده به میزان دلخواه

آب‌لیمو 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه شهد:

  1. آب و شکر را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا جوش بخورد.
  2. گلاب و زعفران دم‌کرده را اضافه کرده و سپس نوبت آب‌لیمو است.
  3. پس از آماده شدن شهد، آن را کنار می‌گذاریم.

طرز تهیه زولبیا:

  1. ابتدا نشاسته و ماست را در ظرف می‌ریزیم و آنها را مخلوط می‌کنیم.
  2. یک قاشق آرد و بی‌کینگ‌پودر را به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
  3. زعفران دم‌کرده را اضافه کرده و همه را با هم می‌زنیم تا یکدست شوند.
  4. روی ظرف پلاستیکی نازکی را می‌کشیم و مخلوط را روی آن می‌ریزیم تا حباب‌ها بیفتد.
  5. پس از یک ساعت، مواد را دوباره هم می‌زنیم و در ظرف‌های کیک می‌ریزیم.
  6. روغن را گرم کرده و مقداری از مواد را درون آن می‌ریزیم. اگر سریع پف می‌کند، مواد آماده‌اند. مواد را تفاله کرده و سپس طلا‌رنگی شوند.
  7. زولبیا را سرخ کرده و سپس داخل شهد گرم می‌اندازیم. پس از 2 تا 5 دقیقه، آن را خارج می‌کنیم.

راه کارهای جلوگیری از متلاشی شدن

توجه کنید که روغنتان خیلی داغ نشود.

مواد زولبیا نباید خیلی تر و آبکی باشند. اگر آب زیادی داشتند، می‌توانید کمی آرد به آنها اضافه کنید.

دست‌تان باید سریع و ماهرانه عمل کند تا بتوانید مواد را به‌صورت دورانی بریزید.

منبع: سایت آشپزی رضیم