به چه دلیل زولبیا داخل روغن متلاشی می شود ( 2 نکته ساده)
به چه دلیل زولبیا داخل روغن متلاشی میشود
زولبیا یکی از شیرینیهای محبوب ایرانیهاست. اکثر ما آن را در ماه مبارک رمضان میپسندیم. ترکیب زولبیا شامل نشاسته و ماست میباشد. با آشپزی رضیم همراه باشید.
طرز تهیه زولبیا خانگی
مواد لازم:
نشاسته گل 1 لیوان
ماست 1 لیوان
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
بیکینگپودر نصف قاشق چایخوری
زعفران دمکرده 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای شهد:
آب 2 لیوان
شکر 3 لیوان
گلاب 4/1 پیمانه
زعفران دمکرده به میزان دلخواه
آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه شهد:
- آب و شکر را روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بخورد.
- گلاب و زعفران دمکرده را اضافه کرده و سپس نوبت آبلیمو است.
- پس از آماده شدن شهد، آن را کنار میگذاریم.
طرز تهیه زولبیا:
- ابتدا نشاسته و ماست را در ظرف میریزیم و آنها را مخلوط میکنیم.
- یک قاشق آرد و بیکینگپودر را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
- زعفران دمکرده را اضافه کرده و همه را با هم میزنیم تا یکدست شوند.
- روی ظرف پلاستیکی نازکی را میکشیم و مخلوط را روی آن میریزیم تا حبابها بیفتد.
- پس از یک ساعت، مواد را دوباره هم میزنیم و در ظرفهای کیک میریزیم.
- روغن را گرم کرده و مقداری از مواد را درون آن میریزیم. اگر سریع پف میکند، مواد آمادهاند. مواد را تفاله کرده و سپس طلارنگی شوند.
- زولبیا را سرخ کرده و سپس داخل شهد گرم میاندازیم. پس از 2 تا 5 دقیقه، آن را خارج میکنیم.
راه کارهای جلوگیری از متلاشی شدن
توجه کنید که روغنتان خیلی داغ نشود.
مواد زولبیا نباید خیلی تر و آبکی باشند. اگر آب زیادی داشتند، میتوانید کمی آرد به آنها اضافه کنید.
دستتان باید سریع و ماهرانه عمل کند تا بتوانید مواد را بهصورت دورانی بریزید.