به چه دلیل زولبیا داخل روغن متلاشی می شود ( 2 نکته ساده)

به چه دلیل زولبیا داخل روغن متلاشی می شود

زولبیا یکی از شیرینی‌های محبوب ایرانی‌هاست که خیلی از ما آن را دوست داریم. این شیرینی معمولاً همراه سفره‌های ماه رمضان قرار می‌گیرد. ترکیب زولبیا شامل نشاسته و ماست است.

طرز تهیه زولبیا خانگی

مواد لازم:

– نشاسته گل 1 لیوان

– ماست 1 لیوان

– آرد سفید 1 قاشق غذا خوری

– بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

– زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای شهد:

– آب 2 لیوان

– شکر 3 لیوان

– گلاب 4/1 پیمانه

– زعفران دم کرده به میزان دلخواه

– آب لیمو 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه شهد:

  1. آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
  2. گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کنید و سپس آب لیمو را هم اضافه کنید.
  3. پس از چند جوش، شهد شما آماده است.

طرز تهیه زولبیا:

  1. اول نشاسته و ماست را در یک ظرف مخصوص مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
  2. یک قاشق آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. زعفران دم کرده را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا یکدست شود.
  4. مخلوط را به مدت 1 ساعت در محیطی نیمه گرم قرار دهید تا حباب‌های هوا تشکیل شوند.
  5. بعد از 1 ساعت، مخلوط را دوباره مخلوط کرده و در ظرف پخته شده بریزید.
  6. روغن را در ماهیتابه داغ کنید و مخلوط را داخل روغن بریزید و به‌صورت دورانی بپزید.
  7. زولبیا را بلافاصله بعد از پختن داخل شهد گرم بریزید و بگذارید مدتی خیس شود، سپس خارج کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم