برای کیک یزدی از چه آردی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای کیک یزدی از چه آردی استفاده کنیم؟

کیک یزدی یک شیرینی محلی از شهر یزد است که بسیار محبوب است، حتی در سراسر ایران. این کیک را می توان خانگی آماده کرد. برای پخت کیک یزدی نیاز به تخم مرغ، شکر، آرد، روغن، شیر، پودر هل، گلاب، بیکینگ پودر، جوش شیرین و کمی خمیر مایه است. همچنین، میتوان بجای شیر از ماست استفاده کرد.

استفاده از آرد مناسب در پخت کیک، بسیار اهمیت دارد. آرد بخش اصلی و تأسیسی پخت کیک است. انتخاب آرد مناسب برای پخت کیک، تأثیر زیادی در کیفیت آن دارد.

بهترین آرد برای پخت کیک یزدی آرد کیک می‌باشد. مقدار کمتر پروتئین و گلوتن در آرد، باعث می‌شود کیک نرم‌تر شود. آرد کیک دارای 5 تا 8 درصد پروتئین می‌باشد که کمتر از آردهای دیگر است. همچنین، آرد کیک کمترین مقدار گلوتن را دارد که باعث می‌شود کیک بسیار نرم و لذیذ شود.

بنابراین، بهترین آرد برای پخت کیک یزدی، آرد کیک سفید است و سپس آرد شیرینی. اگر آردهای ذکر شده در دسترس نبود، می‌توان از آرد چند منظوره استفاده کرد. پیشنهاد می‌شود قبل از پخت، کمی نشاسته ذرت به خلیط اضافه کنید تا کیک نرم‌تر شود. آرد نان به دلیل حاوی مقدار زیادی پروتئین، برای پخت کیک مناسب نیست و باعث سفتی آن می‌شود.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی