برای کیک اسفنجی از چه نوع آردی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای کیک اسفنجی از چه نوع آردی استفاده کنیم؟

یکی از مهمترین موادی که برای پختن کیک اسفنجی نیاز داریم، آرد است. اگر آرد مناسب استفاده نشود، ممکن است کیک ما یا خشک شود یا حالت نرم و خوشمزه اسفنجی خود را از دست بدهد. آردی که برای نان‌پختن استفاده می‌شود، مناسب برای کیک به حساب نمی‌آید زیرا آرد نان دارای پروتئین بالایی است که باعث سفتی کیک می‌شود.

در اینجا بهترین انواع آرد برای تهیه کیک اسفنجی را معرفی می‌کنیم. پس با ما همراه باشید.

انواع آرد موجود در بازار چیست؟

آرد همه‌منظوره، آرد نان، آرد کیک و آرد شیرینی انواع آرد‌هایی هستند که در فروشگاه‌ها موجود هستند. تفاوت اصلی بین این آرد‌ها در میزان پروتئین موجود در آن‌ها است.

یک نکته مهم که باید به آن توجه کنید این است که برای پختن کیک، آرد نباید دارای سبوس باشد. استفاده از آرد سبوس‌دار باعث سنگین و سفت شدن کیک می‌شود.

بهترین آرد برای پخت کیک اسفنجی

بهترین آرد برای کیک اسفنجی، آردی با کمترین مقدار پروتئین است. اگر آرد بیش از حد پروتئین دارد، کیک خشک و سفت خواهد بود. بهترین گزینه برای آرد کیک آردی است که درصد پروتئین آن بین 5 تا 8 درصد باشد.

بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که آرد کیک بهترین آرد برای پخت کیک اسفنجی است. در صورت عدم دسترسی به آرد کیک، می‌توانید آرد شیرینی را جایگزین کنید، اما از آرد نان استفاده نکنید زیرا باعث سفت شدن زیاد کیک می‌شود.

همچنین آرد نول یا آرد سه‌صفر هم گزینه‌های مناسبی برای پختن کیک اسفنجی هستند.

سخن پایانی

در این مقاله فهمیدیم که برای پختن کیک اسفنجی باید از آرد بدون سبوس و آرد مناسب برای کیک استفاده کنیم. اگر این موارد را رعایت نکنیم، کیک ما پف نخواهد خورد و خیلی سفت خواهد بود که حتی خوردن آن هم لذت بخش نخواهد بود.

سایت آشپزی رضیم

چی شی