برای کشدار شدن پیتزا چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)
چطور میتوان پیتزا را کشدار کرد؟
یکی از دلایلی که پیتزا طعم خوبی دارد، این است که مردم معمولاً دوست دارند زیاد پنیر روی آن باشد تا بتوانند آن را بکشند. روشهای مختلفی برای کشدار کردن پیتزا وجود دارد که رستورانها به خوبی با آنها آشنا هستند. اگر میخواهید در خانه پیتزا بپزید، باید روشهای کشدار کردن آن را یاد بگیرید. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
روشهای مناسب برای کشدار کردن پیتزا
یکی از نکات مهم برای کشدار کردن پیتزا، استفاده از آب برای آمادهسازی خمیر آن است. میتوانید قبل از قرار دادن آن در فر، رطوبت خمیر و پنیر را افزایش دهید. برای خیس کردن پنیر، ابتدا آب را روی خمیر اسپری کنید تا سطح آن آبدار شود. خرد کردن مناسب پنیر نیز یکی از روشهایی است که برای کشدار کردن پیتزا استفاده میشود. اندازه پنیر تأثیر زیادی بر روی کشی آن دارد. اگر رنده برای خرد کردن پنیر ندارید، میتوانید آن را با دست خودتان خرد کنید.
استفاده از پنیر بیشتر برای کشدار کردن پیتزا
هنگامی که اطمینان حاصل کردید که پنیر به صورت مساوی تقسیم شده است، میتوانید آن را برای پخت در فر قرار دهید. یکی از نکات مهم برای کشدار کردن پیتزا، استفاده از پنیر بیشتر است. قبل از پخت کامل، غذا را از فر خارج کنید و آن را ببرید. سپس در کنارهها پنیر بیشتری بریزید تا بیشتر کشیاب باشد. این روش به عنوان یکی از روشهای سخاوتمندانه برای پخش پنیر شناخته میشود. حتماً توجه کنید که برای کشدار کردن پیتزا از پنیرهای یخ زده استفاده نکنید. این نوع پنیرها به خوبی روی پیتزا نمیپیچند. بنابراین باید ابتدا پنیر را در دمای اتاق قرار دهید تا به حالت دلخواه برسد. انتخاب بهترین برندهای پنیر برای تهیهی این غذا حائز اهمیت است.