برای کباب کوبیده چه ادویه ای استفاده کنیم ( 2 نکته ساده)
برای کباب کوبیده چه ادویه ای استفاده کنیم
کباب کوبیده خیلی خوشمزه است. طعم کوبیدههای رستوران با کوبیدههای خانگی متفاوته. ادویههای خاص که در رستورانها استفاده میشن، دلیلشون این تفاوته.
امروز بهتون میگم ادویههای خاصی که برای کباب کوبیده استفاده میشه. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.
ادویه هایی که برای پخت کباب کوبیده استفاده می شود
سماق: سماق یکی از ادویههاییه که تو کباب کوبیده استفاده میشه. به خاطر ترشی خاصی که داره، طعم خوبی به غذا میده.
پودر پیاز: تو دستور کباب کوبیده، پیاز رنده شده استفاده میشه. علاوه بر پیاز، اضافه کردن ادویه پودر پیاز، عطر و طعم خوبی به غذا میده و طعمش خوب میشه.
پودر لیمو عمانی: تو خوراکها و کباب کوبیده از پودر لیمو عمانی استفاده میشه. با ترشی که به غذا میده، طعمش خیلی بهتر میشه. ترکیب این پودر با سماق، طعم کباب کوبیده رو بیشتر بهتر میکنه.
زردچوبه (سلیقهای): زردچوبه یه ادویهایه که تو بیشتر غذاها استفاده میشه. علاوه بر اینکه خاصیت ضدسرطانی داره، بوی خوبی به غذا میده و رنگ زیبایی به غذا میده. اگه میخواین کوبیدههاتون زیبا رنگ بشن، کمی زردچوبه اضافه کنید و خوب مواد رو هم بزنید تا همه مواد یکدست رنگ بشن.
زیره سیاه: به طور کلی تو بیشتر غذاها از زیره استفاده میشه، چون هضم غذا رو آسونتر میکنه. تو پخت کباب کوبیده بیشتر از زیره سیاه استفاده میشه که طعم و بوی خوبی به غذا میده.
سخن آخر
یکی از دلایلی که کباب کوبیده رستورانی بهتر از خانگیه، ادویههای خاصیه که توش استفاده میشه. ادویههای خاص شامل سماق، زردچوبه، زیره سیاه، پودر لیمو عمانی. با استفاده از این ادویهها، طعم و بوی بهتری به کوبیدههاتون میدید.