برای کباب کوبیده چقدر چربی لازم است ؟ (2 نکته ساده)

برای کباب کوبیده چقدر چربی لازم است 

یکی از سوالات معمول در هنگام پخت کباب کوبیده، این است که چقدر چربی باید استفاده شود. برخی از افراد علاقه دارند که چربی گوسفند را به غذا اضافه کنند زیرا طعم خوبی به آن می دهد. اما برخی دیگر از افراد، طعم و بوی چربی را دوست نمی‌دارند.

همراه با سایت آشپزی رضیم بمانید تا برایتان توضیح دهیم که برای تهیه کباب کوبیده چقدر چربی مورد نیاز است.

میزان چربی ای که برای تهیه کباب کوبیده لازم است

برای پخت کباب کوبیده بهتر است گوشتی که استفاده می‌کنید دارای مقداری چربی باشد. مقدار چربی موجود در گوشت کافی است برای تهیه کباب کوبیده. اگر گوشتی که دارید بدون چربی است یا مقدار کمی دارد، می توانید تقریباً 20 درصد از گوشت خریداری شده، چربی اضافه کنید و به مواد کوبیده اضافه کنید.

چرا به کباب کوبیده باید چربی اضافه کرد

اضافه کردن مقدار کافی از چربی به مواد کباب کوبیده، باعث می‌شود طعم و لذت بیشتری به آن داده شود. همچنین چربی باعث اتصال بهتر مواد کوبیده می‌شود و هنگام ردوبدل کردن روی سیخ، کار آسان‌تری خواهید داشت.

خواص چربی(دنبه)

یکی از مزایای مهم استفاده از چربی گوسفند، کاهش کلسترول بد بدن است. این نوع چربی، طبع گرمی دارد و برای افراد با طبیعت گرم بدن، بسیار مناسب است.

چربی به کنترل و کاهش کلسترول بد می‌کمک کرده و کلسترول خوب را افزایش می‌دهد. بنابراین افرادی که از چربی استفاده می‌کنند، باید فعالیت بدنی مناسبی داشته باشند. در غیر این صورت، افراد کم‌تحرک نباید زیادی چربی مصرف کنند.

از آنجا که چربی دارای خواص زیادی است، در اکثر غذاهای ایرانی از آن استفاده می‌شود، از جمله در غذای محبوب و سنتی ایرانی، کباب کوبیده.

سخن آخر

استفاده از چربی گوسفند باعث شیرین و خوشمزه شدن غذا می‌شود. بنابراین اکثر غذاهای ایرانی شامل این ماده هستند. همچنین در تهیه کباب کوبیده نیز از چربی استفاده می‌شود که حدود 20 درصد از ترکیبات آن را تشکیل می‌دهد. چربی کمکی برای کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب است. بهتر است افرادی که از این ماده استفاده می‌کنند، ورزش منظمی انجام دهند.

منبع: سایت آشپزی رضیم