برای پف پیراشکی چه کنیم ؟( 2 نکته ساده)

چطور پف پیراشکی درست کنیم؟

پیراشکی یکی از غذاهای محبوبی است که بسیاری از افراد دوست دارند. برای تهیه بهترین پف پیراشکی، باید نکات خاصی را رعایت کنید. برای این کار لازم است که مواد مورد نیاز بر اساس مقادیر دقیقی استفاده شوند. آرد، شیر، روغن، شکر، زرده تخم مرغ، نمک، خمیر مایه و خامه شکلاتی اصلی ترین موادی هستند که برای تهیه پیراشکی لازم است. اکنون همراه سایت آشپزی رضیم باشید.

نحوه طبخ پیراشکی

برای آماده سازی و پخت بهترین پف پیراشکی، باید روش تهیه آن را به خوبی بدانید. اما خبر خوب این است که تهیه این غذا بسیار آسان است. یک نکته اساسی این است که از خمیر مایه سالم استفاده کنید و زمان کافی را برای پف کردن خمیر اختصاص دهید. اگر به خمیر زمان بیشتری بدهید، حجم آن افزایش می‌یابد. در ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و آن را خوب هم زده تا شکر حل شود. سپس خمیر مایه را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید تا به صورت یکجا مخلوط شود. ممکن است نیاز باشد تا حدود ۱۰ دقیقه برای خمیرزدن وقت بگذارید.

در تهیه بهترین پف پیراشکی، از دستورپخت خمیر مایه، هرگز شکر را حذف نکنید. این مواد برای به دست آوردن خمیر لازم است. بعد از آن، تخم مرغ‌ها را درون کاسه بریزید و آن‌ها را خوب هم زنید. سپس روغن را به تخم مرغ اضافه کرده و دوباره هم بزنید. سپس خمیر مایه را به مخلوط روغن و تخم مرغ‌ها اضافه کنید. تمامی مواد را با یک قاشق هم بزنید. برای این کار نیازی به میکسر ندارید.

نکات مهم برای پف پیراشکی

برای افزایش حجم پف پیراشکی، آرد و نمک را به آرامی به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید. اگر آرد بیشتری اضافه شد، مشکلی پیش نمی‌آید. وقتی خمیر آماده شد، نیازی به اضافه کردن آرد نیست. برای اطمینان از اینکه مقدار آرد کافی است، باید مطمئن شوید که خمیر به دست شما چسب نمی‌کند. خمیر را با دست خود کمی ورز دهید تا پف کند.

منبع : سایت آشپزی رضیم