برای پف نان چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

برای پف نان چه باید کرد ؟

پختن نان برای خیلی از ما لذتبخشه. برای اینکه نانمون خوشبوتر و خوشمزه‌تر بشه، باید چند تا نکته ساده رو رعایت کنیم. در این مطلب قراره به برخی از نکات اصلی که برای پف دادن نان خیلی مهمن، پرداخته شه. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

توجه به کیفیت مواد اولیه نان

یکی از مهمترین چیزا برای افزایش پف نان، استفاده از مواد خوبه. اگر می‌خواید نانتون خوششروع‌تر بشه، اول بررسی کنید که موادی که استفاده می‌کنید، با کیفیت هستن. از آرد سبوس‌دار استفاده کنید که نانتون پفی و خوشطعم بشه. به هیچ وجه از آرد شیرینی‌پزی استفاده نکنید.

روش های برای افزایش پف نان

اگر می‌خواید نانتون پفی‌تر بشه، می‌تونید از روغن حیوانی استفاده کنید و از خمیر مایه با کیفیت استفاده کنید. استفاده از شیر و آب هم یکی از نکات مهمه. مواظب باشید که مقدار شیر و آبی که استفاده می‌کنید، مناسب باشه. تمپراتور فرتون هم باید درست تنظیم بشه تا نانتون خوب پف بگیره. یه کم نمک هم به خمیرتون اضافه کنید ولی حواستون باشه که زیاد نزارید.

منبع: سایت آشپزی رضیم