برای پخت لازانیا از چه ظروفی استفاده کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)
برای پخت لازانیا از چه ظروفی استفاده کنیم ؟
برای پخت لازانیا بهتره از ظروف مناسب استفاده کنیم. امروزه خیلی از مردم تو خونه شون لازانیا درست میکنن. اگه میخوای که این غذا خوشمزه بشه و با خیال راحت از ظرفش بیرون بیاری، باید ظرف مناسب رو برای پخت این غذا انتخاب کنی. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم بمون.
نکاتی برای پخت لازانیا
یکی از مهمترین نکات وقتی لازانیا میپزی اینه که ورقهای لازانیا رو وقت جوشیدن با روغن و نمک رها کنی. ورقهایی که روی هم قرار میگیرن باید از هم جدا بشن. اگه ورقها به هم چسبیدن، تو ظرف شکل مناسبی پیدا نمیکنن. وقتی میخوای ورقهای لازانیا رو آب کشی کنی، آب سرد رویشون بریز. اینجوری حرارت ورقها کمتر میشه و خمیر نمیشن. برای آب کشی هم میتونی از آبکشهای فلزی استفاده کنی.
بهترین ظرف پخت لازانیا
یکی از مهمترین نکات وقتی لازانیا میپزی اینه که از ظروف شیشهای و پیرکس استفاده کنی. خیلی از مردم برای پخت این غذا فقط از ظروف شیشهای استفاده میکنن. البته باید بدونی که ظروف فلزی هم برای پخت این غذا مناسبن. ظروف چدنی هم گزینههای خوبی برای طبخ این غذا هستن. برای اینکه لازانیای رژیمی درست کنی، وقتی لایهها رو میسازی به جای پنیر پیتزا میتونی از پنیرهای رژیمی استفاده کنی.
خیلی از مردم خوب میدونن که واسه جلوگیری از چسبیدن لازانیا باید از چه ظروفی استفاده کنن. وقتی لازانیا رو پختی، بعد از اون، غذا به ظرف چسبیده نشه باید کف و دیوارهای ظرفت رو با روغن چرب کنی. ترتیب قرار دادن ورقهای لازانیا تو ظرفت باید به صورت لایه به لایه باشه. یه لایه رو عمودی بچین و لایه بعدی رو افقی رو مواد بذار. این کار باعث میشه مواد غذا به ظرف چسب نکنن.