برای پاستا چه خامه ای استفاده کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای پاستا چه خامه ای استفاده کنیم ؟

برای ساختن پاستا با خامه، باید یک خامه با طعم خوب استفاده کنیم. ماکارونی خامه ای یک غذای محبوب ایتالیایی است که خیلی از مردم دوست دارند. برای آماده کردن این غذا، نیاز به موادی مثل ماکارونی فرمی، سینه مرغ، آب لیمو ترش، پیاز، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه داریم. می توانید ادویه ها را بر اساس سلیقه خود اضافه کنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید

آماده سازی پاستا خامه ای

برای اولین مرحله در تهیه پاستا خامه ای، سینه مرغ را بشویید و روی تخته برش دهید. سپس آب لیمو ترش را روی سینه مرغ بریزید. پیاز را خلالی خرد کنید و با سینه مرغ تفت دهید. سپس ادویه ها مثل فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا، نمک را اضافه کنید و همه را مخلوط کنید تا طعم بدهد.

بگذارید مواد یک ساعت در یخچال بمانند. سپس قابلمه را با آب نیمه پر کنید و ماکارونی فرمی را اضافه کنید. بپزید و پس از آبکشی، مواد را با سس و خامه مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

استفاده از خامه برای خوشمزه تر کردن پاستا

برای خوشمزه تر کردن پاستا خامه ای، مقدار مورد نیاز خامه را اضافه کنید. اگر از خامه با طعم سیر استفاده کنید، طعم غذا بی نظیرتر می شود. مواد را خوب ترکیب کنید تا ماکارونی ها خوب با سس و خامه مخلوط شوند. در پایان غذا را در ظرف مورد علاقه خود بریزید و لذت ببرید.

منبع : سایت آشپزی رضیم