برای وا رفتن کتلت چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

 برای وا رفتن کتلت چه کنیم ؟

اکثر ما علاقه‌مند به مزه‌ی خوشایند کتلت هستیم. روش‌های طبخ این غذا ممکن است متفاوت باشد. اگر می‌خواهید کتلت خوشمزه‌ای بپزید، باید دلایل وا رفتن آن را بشناسید. برای جلوگیری از وا رفتن کتلت، یک تکه شامی را در تابه بگذارید. اگر متوجه شدید که شامی به خوبی سرخ شده و قابل برگشت شدن است، می‌توانید سایر شامی‌ها را به راحتی اضافه کنید.

دلایل وا رفتن شامی

علل وا رفتن کتلت ممکن است متفاوت باشد. از جمله دلایل آن می‌توان به کمبود تخم‌مرغ اشاره کرد که باعث تکه‌تکه شدن غذا می‌شود. اگر فکر می‌کنید طعم غذا مطلوب نیست، یک تخم‌مرغ دیگر اضافه کنید. برای افزایش خوشمزگی غذا، می‌توانید زرده را جدا کرده و به آن سفیده تخم‌مرغ اضافه کنید. همه غذاهای گوشتی را یک ساعت قبل از پخت در یخچال قرار دهید تا بافت منسجمی داشته باشند.

پیاز و دلیل وا رفتن کتلت

اگر مواد کتلت بسیار شل باشد، باید آن را فشار دهید. کمی آب پیاز را دور بریزید و اگر خواستید، پیاز را خرد کنید. هر زمانی که متوجه شدید که غذا شل شده است، می‌توانید با استفاده از نان خشک یا پودر سوخاری آن را تقویت کنید. در اضافه کردن این مواد مهم است که اغراق نوری نشود زیرا ممکن است طعم غذا را از بین ببرد. دلایل وا رفتن کتلت همان مواردی است که ذکر شدند و اضافه کردن زیاد گوشت ممکن است باعث شدن شل شدن آن شود.

میزان گوشت و وا رفتن شامی

حتماً نسبت گوشت با دیگر مواد را رعایت کنید. افزودن نان خشک و آرد سوخاری به کتلت بسیار مزه‌بخش است. اگر این دو ماده را به غذایتان اضافه کنید، می‌توانید غذا را نرم و خوشمزه کنید. همچنین با افزودن آرد سوخاری و نان خشک، بافت بهتر و منسجم‌تری به غذا می‌دهید.

منبع : سایت آشپزی رضیم