برای نرم شدن کیک یزدی چه کنیم؟ (2 نکته ساده)
دلایل خشک شدن کیک های یزدی
خب، وقتی یه کیک یزدی خشک میشه، دلایلش چیه؟ خب، براتون توضیح میدم:
– ممکنه مایعات کمی توی کیک یزدی باشه
– دمای فر زیاد یا کم تنظیم شده باشه
– تعداد کافی تخم مرغ توی کیک نباشه یا از تخممرغهای کوچیک استفاده شده باشه
– روغن کمی توی کیک یزدی باشه
– کیک زیادی طولانی توی فر باشه
– مقدار زیادی آرد یا بیکینگ پودر توی کیک باشه
– شکر زیاد یا کم توی کیک باشه
– از آرد معمولی به جای آرد مخصوص شیرینی پزی استفاده شده باشه
– کیک از قالب خارج بشه قبل از اینکه کاملاً خنک بشه
– کیک به طور مداوم نگاه داشته شده و در زمان پخت، درب فر باز و بسته شده باشه
– مقدار مواد کیک اندازهگیری نشده باشه قبل از پخت
نکاتی برای نرم شدن کیک یزدی
راهکارهایی برای نرم شدن کیک یزدی
با توجه به دلایلی که گفته شد، برای اینکه کیک یزدی نرم بشه، کارهای زیر رو انجام بدید:
– مایعات کیک رو کم نکنید. هر چقدر کمتر مایعات کیک باشه، احتمال خشک شدن کیک یزدی بیشتر میشه
.
– مقدار آرد یا بیکینگ پودر رو از حد مشخص شده توی دستور پخت، بیشتر نکنید
– دمای فر رو دقیقاً طبق دستور پخت تنظیم کنید. دمای کمتر یا بیشتر میتونه باعث خشک شدن کیک یزدی بشه
.
– کیک یزدی رو بیشتر از زمان مشخص توی دستور پخت، توی فر نذارید
– برای نرم شدن کیک یزدی از تخممرغهای بزرگ استفاده کنید. تخممرغهای کوچک یا متوسط
مایعات کیک شما رو کم میکنه.
– همه مواد کیک رو با دقت وزن کنید تا مقدارشون کم یا زیاد نشه
– برای پخت کیک یزدی حتماً از آرد مخصوص شیرینی استفاده کنید
– برای جدا کردن کیک یزدی از قالب، عجله نکنید. اجازه بدید کیک کاملاً خنک بشه. جدا کردن کیک
داغ از قالب، باعث خشک شدن و شکستن کیک میشه
– بعد از جدا کردن کیک از قالب، اون رو توی یه ظرف دردار نگهداری کنید