برای نرم شدن لازانیا چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)


برای نرم شدن لازانیا چه باید کرد ؟

لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه ای محسوب می‌شود که باید با روشی خاص آن را طبخ کنید. اگر نکات مربوط به آماده‌سازی این غذا را نشناسید، نخواهید توانست به درستی آن را طبخ کنید. برای اینکه لازانیایتان نرم و خوشمزه شود، می‌توانید مقدار بیشتری از سس بشامل آن را اضافه کنید. بعضی افراد ممکن است این نکات را رعایت نکنند و غذایشان خشک شود. اگر این اتفاق بیفتد، لازانیا خوراکی نخواهد بود و طعم مناسبی نخواهد داشت. پس باید دلایل خشک نشدن این غذا را بشناسید و از وقوع آن پیشگیری کنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

درجه مناسب فر برای پخت لازانیا نرم و خوشمزه

اگر درجه حرارت فر مناسب و دقیق باشد، لازانیا نرم و خوشمزه خواهد شد. بعضی افراد به اشتباه حرارت را زیاد می‌کنند تا غذا سریعتر پخته شود. اما اگر حرارت زیاد باشد، غذا نه پخته می‌شود و نه بلکه می‌سوزد. به یاد داشته باشید که برای پختن این غذا باید فر را از قبل گرم کنید. می‌توانید از مایکروویو و توستر برای طبخ آن استفاده کنید. در آخرین دقایق می‌توانید فر را روی حالت گریل قرار دهید تا لازانیایتان طلايی و خوشرنگ شود.

راهکارهایی برای نرم شدن لازانیا

یکی از راهکارهای مهم برای نرم شدن لازانیا عبارت است از قرار دادن یک ظرف آب درون فر یا توستر. با قرار دادن ظرف آب درون فر، حرارت و بخار موجود در آب مانع خشک شدن غذا خواهد شد. مواظب باشید که هر یک از روش‌های نرم کردن این غذا را کاملاً یاد بگیرید. اگر غذا خشک شود، قطعاً قابل خوردن نخواهد بود.

نکته مهم دیگر برای طبخ لازانیا نرم و خوشمزه، پزیدن ورقه‌ها به درستی است. ورقه‌های این غذا به چند حالت مختلف موجود هستند که باید بر اساس نوع بسته‌بندی آنها روش پخت آنها را بررسی کنید. اگر ورقه‌ها پیش‌پز شده باشند، سریعتر پخته می‌شوند. ورقه‌های خشک نیازمند زمان بیشتری در آب جوش هستند تا به طور کامل پز شوند.

منبع : سایت آشپزی رضیم