برای نرم شدن شیرینی چه باید کرد؟ (2 نکته ساده)
چرا شیرینیها خشک میشوند؟
ممکنه شده باشه که وقتی کیک یا شیرینیای رو میخورید، احساس خشک بودنشون کنید که احتمالا خوشمزهشون نیست. دلیل خشک شدن شیرینیها ممکنه به روش پختن و نگهداریشون باشه.
اگر به دنبال راهکار برای نرم کردن شیرینی هستید، میتونید روشهای مختلفی رو امتحان کنید. در این مقاله بهترین راهکارها برای نرم شدن شیرینی رو بهتون معرفی میکنیم.
برای نرم شدن شیرینی چه کارهایی میتوانیم انجام دهیم؟
برای نرم شدن شیرینی میتونید از روشهای مختلفی استفاده کنید که در زیر به معرفی اونها میپردازیم.
قراردادن در مایکروویو.
قراردادن کیک یا شیرینی در مایکروویو، وقتی یه ظرف کوچک حاوی آب در داخل دستگاه هم قرار بدید، میتونه باعث شیرینی شدن اونها بشه. با بخار شدن آب، شیرینی یا کیک نرمتر میشه. این روش خیلی خوبه اگر قصد دارید زود ازشون استفاده کنید.
استفاده از یک لعاب شربتی.
یک روش دیگه برای نرم کردن شیرینی اینه که شربت شیرینی بسازید و روشون بریزید. این روش واسه شیرینیهایی مثل شیرینی دانمارکی و زبان خوب کار میکنه.
قراردادن مربا در لایههای شیرینی.
یک راه دیگه برای نرم کردن شیرینی اینه که مربا یا کرمهای مختلف رو بین لایههای شیرینی بریزید. این کار باعث میشه طعم شیرینی بهتر بشه و اونها نرمتر بشن.
قراردادن شیرینی در یخچال و فریزر.
قراردادن کیک و شیرینی تو یخچال باعث میشه نرمتر بشن، مخصوصا اگر تکهای نان یا سیب قطعه شده همراهشون قرار بدید تا رطوبت بهشون منتقل بشه.