برای نرم شدن شیرینی مربایی چه باید کرد؟ (2 نکته ساده)
چطور میتوان شیرینی مربایی را نرم کرد؟
شیرینی مربایی برای داشتن طعم خوشمزه و بافت نرم مشهور است. وقتی این شیرینی با مارمالاد ترکیب شود، طعمش بهتر میشود. اما بعضی وقتها شیرینی مربایی خشک و شکننده میشود. پس چطور میتوان آن را نرم کرد؟
رعایت چند ترفند کوچک ولی مهم میتواند باعث شود که در نهایت با یک شیرینی نرم و خوشمزه مواجه شوید.
اولین ترفند مهم برای نرم کردن این شیرینی، نوع آردی است که استفاده میشود. آرد، بخش اساسی بسیاری از شیرینیها از جمله شیرینی مربایی است. بنابراین، آردی که استفاده میشود باید چندین بار الک شود تا شیرینی پس از پخته شدن خشک و شکننده نباشد. همچنین میتوانید به همراه آرد، پودر قند و وانیل را هم الک کنید. استفاده از آرد و مواد خشک بیشتر، باعث میشود شیرینی پخته شده نرمتر باشد. در واقع، نوع آرد بیشترین تأثیر را بر نرم یا سفت بودن شیرینی مربایی دارد.
ترفند دوم اضافه کردن کمی نشاسته ذرت به مواد اصلی است. این اقدام باعث نرمی خاصی در شیرینی مربایی میشود.
ترفند سوم افزودن کمی نمک است. اضافه کردن کمی نمک به مواد شیرینی تأثیر زیادی در نرم شدن آن دارد.
در آخر، مهم است که مواد به اندازه مناسبی هم زده شوند تا تمام مواد خوب ترکیب شوند. اگر مواد خیلی زیاد هم زده شوند، شیرینی ممکن است خشک شود.