برای مرغ سوخاری از چه آردی استفاده کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای مرغ سوخاری از چه آردی استفاده کنیم ؟

می‌خواهید مرغ سوخاری خوشمزه بپزید؟ برای این کار بهتره از آرد سوخاری مناسب استفاده کنید. معمولاً در رستوران‌ها، مرغ سوخاری پولکی با آرد سفید سرو می‌شود. اگر می‌خواهید مرغ سرخ شده خوشمزه‌ای درست کنید، بهتره از آرد سفید استفاده کنید. دوست دارید بیشتر در مورد آشپزی بدانید؟ با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

موارد مورد نیاز برای تهیه مرغ سوخاری

در دستورات خانگی برای تهیه مرغ سوخاری، بسیاری از خانم‌ها از پودر پانکو استفاده می‌کنند. برای پخت مرغ سوخاری، بهتره از ران و سینه مرغ استفاده کنید. مرغ، ماست چکیده، آرد سفید، پیاز، پودر پیاز معطر، پودر سیر، ادویه‌های مختلف و… از جمله مواد لازم برای تهیه این غذا هستند.

برای شروع، پیاز را پوست‌گیری کنید و خوب بشویید. سپس پیازها را خرد کرده و در کاسه‌ای بریزید. می‌توانید سبزیجات معطر را به کاسه‌ای اضافه کنید. همچنین می‌توانید ماست دم کرده و زعفران را هم اضافه کنید. ادویه‌ها را همراه با نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

تهیه خوشمزه ترین مرغ سوخاری

برای پختن مرغ سوخاری، مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. ران و سینه مرغ را در کاسه بریزید و آنها را طعم دهید. قطعات مرغ باید به طور کامل مزه بگیرند. برای سرخ کردن مرغ، تکه‌های مرغ را برای ۲ تا ۴ ساعت در یخچال نگه دارید. سپس آرد و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید. تکه‌های مرغ را در این مخلوط تغمه دهید و سپس سرخ کنید.

منبع: سایت آشپزی رضیم