برای لعاب دادن قورمه سبزی چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)
راههای تهیهی خورشت قورمه سبزی با جلاب بیشتر
خورشت قورمه سبزی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانیهاست. اکثر خانمها دوست دارند خورشتشان لعاب داشته و غلیظ باشد. در ادامه، روشهایی برای داشتن خورشتی لعابدار برای شما توضیح داده شده است.
اهمیت سبزیها در داشتن لعاب خورشت
نکتهی اولیه که باید به آن توجه کنید، خرد کردن سبزیهاست. سبزیهای خورشت باید به خوبی ریز شوند تا خورشت لعاب داشته باشد. برای این کار میتوانید از دستگاه خرد کن سبزی استفاده کنید. سبزیهای درشت باعث آبکی شدن خورشت میشوند.
استفاده از اسفناج در خورشت قورمه سبزی خوشمزه است، اما استفاده زیاد از آن ممکن است خورشت را آبکی کند. همچنین، تره نیز به مقدار مناسب استفاده شود. برگ چغندر نیز میتواند جایگزین خوبی برای اسفناج باشد.
تلاش کنید سبزی و آب را همزمان به خورشت اضافه کنید. تفت دادن به میزان مناسب نیز در داشتن خورشتی لعابدار موثر است.
مراحل تهیه خورشت قورمه سبزی با لعاب
چربی گوشت گوسفند یا گوساله میتواند عاملی باشد که خورشت جا افتاده شود. میتوانید از ترکیب این دو گوشت هم استفاده کنید.
خورشت قورمه سبزی را روی شعله و حرارت کم به مدت 4 تا 5 ساعت طبخ کنید. استفاده از آرام پز به جای زود پز توصیه میشود.
مقدار آب خورشت قورمه سبزی نباید زیاد باشد. در صورت زیاد بودن آب پس از پزیدن مواد، میتوانید آن را کم کنید. برای این کار، قوری را بردارید و شعله را افزایش دهید. اگر مقدار آب زیاد بود، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
افزودن روغن به خورشت قورمه سبزی
بعضی افراد برای داشتن خورشت قورمه سبزی لعابدار، به جای روغن سرخ کردنی، از روغن جامد برای تفت سبزیهای خورشتی استفاده میکنند که ما این روش را به دلیل ضرری که دارد توصیه نمیکنیم.
افزودن یک قاشق غذاخوری جو پرک به این غذا میتواند آن را از حالت آبکی خارج کند.
اضافه کردن قلم گاو یا گوسفند به خورشت میتواند آن را لعابدار کرده و رنگ پردازی کند.