برای لعاب انداختن سوپ جو چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)
چطور میتوان سوپ جو را خوشمزهتر کرد؟
سوپ جو یکی از سوپهای محبوبی است که خیلیها برای وعدههای غذایی متنوع درست میکنند. اگر دوست دارید این سوپ را خوشمزهتر و لعاب دارتر بپزید، بهتر است درباره نحوه لعاب انداختن سوپ جو اطلاعات بیشتری داشته باشید. این سوپ یک غذای کامل است و اگر با دقت آماده کنید، میتوانید در یک وعدهی غذایی از آن لذت ببرید. با ما همراه باشید تا رازهای تهیه این سوپ را روشن کنیم.
مواد لازم برای درست کردن سوپ جو
برای تهیه سوپ جو باید مواد را به شیوه درست استفاده کنید تا سوپ لعاب داشته باشد. پیاز، روغن، سینه مرغ، جعفری، جو، رب، نمک و انواع ادویهها از جمله مواد اصلی هستند. ابتدا جو را باید خیس کرده و سپس آن را در قابلمه قرار داده و روی حرارت قرار دهید. حرارت قابلمه باید مناسب باشد و همچنین باید مواد را هم بزنید تا نریزد.
در مرحله بعد، پیاز را پاک کرده و خرد کنید. قابلمه برای پخت سوپ جو باید مناسب بزرگی باشد. روغن را به مواد اضافه کنید. اگر روغن بیش از حد استفاده کنید، سوپ چرب میشود. پیاز را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید. سپس هویج را نیز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
نکات مهم برای لعاب دادن سوپ جو
پس از تفت دادن مواد اصلی، میتوانید انواع ادویهها مثل فلفل سیاه، زردچوبه را برای ساخت سوپ جو استفاده کنید. سینه مرغ را با پیاز تفت دهید تا سرخ شود. اگر میخواهید سوپ خود را لعابدار تر کنید، مقداری رشتهسوپی را به آن اضافه کنید. این کار باعث لعاب دادن سوپ میشود.