برای لعاب آبگوشت چه باید کرد ؟ (2 نکته ساده)
برای لعاب آبگوشت چه باید کرد ؟
آبگوشت یک غذای خوشمزه و محبوب است که بسیاری از مردم دوست دارند. برای افزایش لعاب این غذا، باید روشهای مناسب آن را بشناسید. یکی از روشهای استفاده از سیب زمینی است. میتوانید یک سیب زمینی کوچک را به آبگوشت اضافه کنید تا لعاب بیشتری به غذا ببخشید. همچنین میتوانید سیب زمینی را در غذا داخل کنید تا آب غلیظتر شود. با ما همراه باشید تا آموزش آشپزی را بیاموزید.
مهمترین مواد غذا
اجزای اصلی آبگوشت شامل حبوبات و گوشت است. بسته به اقلیم منطقهای که غذا در آن پخته میشود، ممکن است مواد دیگری نیز به آن اضافه شوند. برخی از افراد در مناطق مختلف از کشور برای افزایش لعاب آبگوشت از ادویههای خاص استفاده میکنند. بهتر است توجه کنید که برای تهیه این غذا نیاز به مراعات چند نکته دارید.
نکاتی برای لعاب بیشتر آبگوشت
اگر میخواهید لعاب بیشتری از این غذا بدست آورید، میتوانید حبوبات را ۲۴ ساعت قبل از پخت آب کنید. این کار باعث حذف نفخ حبوبات میشود. اگر حبوبات آبکشیده شوند و پوست آنها را بگیرید، غلظت آبگوشت بیشتر میشود. پوست حبوبات پس از آب کشیدن به راحتی پاک میشود که این موضوع باعث بهبود لعاب غذا میشود.
برای پایان دادن به نفخ حبوبات، میتوانید آنها را بجوشانید و کف آنها را برداشته، سپس آنها را به غذا اضافه کنید. برای افزایش لعاب آبگوشت، بهترین استفاده از قابلمه مناسب بسیار مهم است. قابلمههای چدن و دیگ سنگی به عنوان بهترین گزینهها برای پخت غذا محسوب میشوند. قابلمههای مسی هم جزو گزینههای خوب برای پختن آبگوشت هستند. با تبدیل دیگ سنگی به زود پز، میتوانید غذای خوشمزهای را درست کنید.