برای لازانیا از چه پنیری استفاده کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای لازانیا از چه پنیری استفاده کنیم ؟

برای درست کردن لازانیا، باید از بهترین نوع پنیر استفاده کنید. نوع پنیری که برای پخت این غذا استفاده می‌شود، بیشترین تأثیر را بر طعم خوشمزه آن دارد. برای استفاده از بهترین پنیر برای این غذا، باید توجه کافی به جزئیات داشته باشید. در این متن، قصد داریم درباره پنیر مناسب برای لازانیا، به شما بگوییم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

بهترین پنیر برای پخت لازانیا

یکی از بهترین انتخاب‌های پنیر برای پخت لازانیا، پنیر گودا است. برای استفاده از این نوع پنیر برای آماده‌سازی این غذا، باید برخی نکات را در نظر داشته باشید. ابتدا ورقه‌های لازانیا را در آب جوش قرار دهید تا کاملاً نرم شوند. سپس پیاز را تفت داده و گوشت چرخ کرده و سیر را به پیاز اضافه کنید. می‌توانید از ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی مورد علاقه‌تان استفاده کنید. روی ورقه‌های نرم، اندکی از گوشت ریخته و با قاشق، مواد را پخش کنید.

پنیر گودا را به صورت ورقه‌ای روی ورقه‌های لازانیا قرار دهید. توجه کنید که ورقه‌ها باید در یک ظرف غیر‌چسب قرار گیرند. در نهایت، تعدادی ورقه پنیر گودا را روی مواد قرار داده و ظرف را برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در طبقه میانی فر قرار دهید. ۱۵ دقیقه قبل از قرار دادن ظرف در فر، فر را گرم کنید تا طبخ غذا به‌طور صحیح انجام شود.

پنیرهای مناسب برای پخت لازانیا

با پنیر گودا، لازانیا خوشمزه تر می‌شود. بسیاری از افراد برای پخت این غذا، از پنیر پیتزا و پنیرهای دیگری با ساختار کششی استفاده می‌کنند. برای طبخ این غذا، می‌توانید به میزان و نوع ورقه‌های غذا، از پنیر گودا استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که نباید بیش از ۱۵ دقیقه ظرف را در فر قرار دهید. اگر مدت زمان طولانی‌تری درون فر، توستر یا مایکروویو باشد، پنیر ممکن است ذوب شود و به درستی طعم خوبی نداشته باشد. بنابراین، زمان پخت این غذا را به‌درستی تعیین کنید تا تمامی مواد پخته شده و پنیر به خوبی کششی شود.

منبع : سایت آشپزی رضیم