برای قطاب از چه روغنی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)
برای پخت قطاب از چه روغنی استفاده کنیم؟
اگر میخواهید برای جشن عید امسال، با شیرینیهای خانگی مانند قطاب، مهمانهای خود را پذیرایی کنید، باید قدرت پخت این شیرینی محبوب را داشته باشید. سوال اصلی این است که برای پخت قطاب چه نوع روغنی بهتر است؟ قدمتهای پخت این شیرینی و مراحل آن چگونه است و نکاتی که باید در آمادهسازی آن رعایت کنید. هنگام سرخ کردن قطاب، ممکن است از روغنهای مختلفی مانند روغن مایع، جامد یا نیمه جامد استفاده کنید. کیفیت قطاب خانگی کاملا وابسته به مواد اولیه آن است. در انتخاب روغن برای سرخ کردن قطاب، باید اطمینان حاصل کنید که روغن یکپارچه و صاف باشد. بهتر است از روغن صاف قنادی استفاده کنید زیرا این نوع روغن یکپارچه و نرم است و از روغنهای گیاهی تشکیل شده است، اما از چربیهای بیشتری نیز برخوردار است. اگر قصد دارید قطابی سبک تهیه کنید، روغن قنادی ممکن است گزینه مناسبی نباشد.
در واقع، برای پخت قطاب، استفاده از روغن جامد ترجیحی بهتر است. در صورت عدم توانایی در یافتن روغن کاملا جامد، میتوانید به روغنهای نیمه جامد نگاه کنید. اگر بخواهید روغن نیمه جامد را یکنواخت کنید، آن را به حرارت ملایم قرار دهید تا مایع شود. بعد از اینکه به دمای اتاق رسید، آن را برای یک روز در یخچال بگذارید. به این ترتیب، برای پخت قطاب، یک روغن صاف و یکپارچه خواهید داشت.
روغن جامد و یکپارچه مناسب برای پخت قطاب
در کل، بهترین گزینه برای شیرینیپزی از نوع سفت و یا روغن جامد است. برخی از خانمها به جای استفاده از روغن، ترجیح میدهند از فر برای پخت قطاب استفاده کنند تا مقدار کمتری روغن مصرف شود. با این روش، قطابها به کمترین روغن نیاز خواهند داشت. با این حال، در آمادهسازی شیرینیهای سنتی مانند قطاب، بسیاری از افراد همچنان از روش سنتی یعنی استفاده از روغن جامد و یکپارچه استفاده میکنند. هنگام پخت قطاب، از روغنهای دارای طعم یا بوی قوی خودداری کنید زیرا بهتر است طعم واقعی قطاب را در هنگام مصرف احساس کنید.