برای غلیظ شدن سوپ جو چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه می‌توانیم سوپ جو را غلیظ‌تر کنیم؟

بسیاری از افراد دوست دارند سوپ جو خود را غلیظ‌تر بپزند تا طعم بهتری داشته باشد. برای افزایش غلظت سوپ، می‌توانید از روش‌های مختلف استفاده کنید. در این مطلب، می‌خواهیم برای شما توضیح دهیم که چگونه می‌توانید سوپ جو خود را غلیظ‌تر کنید.

بهترین روش‌ برای غلیظ‌تر شدن سوپ جو

یکی از نکات مهم برای افزایش غلظت سوپ جو، استفاده از آرد یا نشاسته است. حتماً به خاطر داشته باشید که برای غلیظ‌تر شدن سوپ، آرد یا نشاسته باید به عنوان روش اصلی استفاده شود. هرگز از زیادی آب برای غلیظ شدن سوپ استفاده نکنید. اگر می‌خواهید از آرد یا نشاسته برای افزایش غلظت سوپ استفاده کنید، باید مقداری از آرد را در آب سرد حل کنید. مهم است که آرد یا نشاسته در سوپ گلوله نشوند. می‌توانید مقدار مناسبی از آرد و نشاسته را برای پخت سوپ استفاده کنید تا سوپتان غلیظ‌تر و خوشمزه‌تر شود.

استفاده از خامه و شیر برای غلیظ شدن سوپ جو

یکی از روش‌های دیگر برای افزایش غلظت سوپ جو، استفاده از خامه است. در دستور پخت سوپ با خامه، نیازی به اضافه کردن آرد نیست. خامه به طور معمول باعث می‌شود سوپ غلیظ و چرب شود. برای اینکه خامه در سوپ جو جدا نشود، ابتدا باید خامه را با سرکه و آبلیمو مخلوط کنید. بعد از آن، خامه و مخلوط سرکه و آبلیمو را در یخچال بگذارید. سپس خامه را آرام‌آرام به سوپ گرم اضافه کنید.

اضافه کردن شیر نیز برای افزایش غلظت سوپ جو مهم است. برای پخت سوپ، شیر را قبل از اضافه کردن به سوپ باید گرم کنید تا به هم نچسبد. اگر از جو و گندم در سوپ استفاده می‌کنید، قبل از اضافه کردن آن‌ها باید چند ساعت آن‌ها را خیس کنید. اگر عجله دارید، می‌توانید از جو پرک یا بلغور پاک شده استفاده کنید تا زمان پخت سوپ کمتر شود. همچنین، اگر می‌خواهید غلظت سوپ بیشتر شود، می‌توانید در سوپ از پیاز تازه و پیاز سرخ شده استفاده کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم