برای شیرین شدن پیراشکی چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

نکات برای تهیه پیراشکی شیرین تر

برای اینکه پیراشکی شما شیرین تر و خوشمزه تر شود، باید تغییراتی در روش آماده‌سازی آن ایجاد کنید. مواد اولیه‌ای که برای پیراشکی استفاده می‌کنید، را تا حدودی تغییر دهید تا طعم غذا بهتر شود. برای مثال، برخی افراد برای پخت پیراشکی شیرین‌تر، مقدار بیشتری شکر استفاده می‌کنند.

مواد مورد نیاز برای تهیه پیراشکی شیرین

برای ساخت پیراشکی شیرین، به پودر خمیر ترش، آب، وانیل، شکر، روغن، تخم مرغ و آرد سفید گندم نیاز دارید. برخی از افراد هم برای تهیه کرم پیراشکی از شکر، آبلیمو، آرد سفید گندم و وانیل استفاده می‌کنند. برای آماده‌سازی خمیر پیراشکی، ابتدا باید پودر خمیر ترش، آب، وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید.

بعد از اضافه کردن شکر، روغن را به ترکیبات اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا پیراشکی شیرین شود. تخم مرغ را از قبل در دمای اتاق قرار داده و سپس با چنگال آن را مخلوط کنید. سپس می‌توانید تخم مرغ را به ترکیبات اضافه کنید. آرد را به مقدار مناسب اضافه کنید، اما باید مراقب باشید که خمیر خیلی چسبناک نشود.

روش تهیه کرم پیراشکی برای پیراشکی شیرین تر

برای شیرین تر شدن پیراشکی، می‌توانید از کرم پیراشکی استفاده کنید. برخی از افراد کرم پیراشکی را روی پیراشکی می‌پهنند تا طعم آن شیرین‌تر شود. برای آماده‌سازی کرم پیراشکی، آرد الک شده و شکر را در ظرف مناسب ترکیب کرده و کم‌کم آب را اضافه کنید. سپس مواد را خوب ترکیب کنید تا یکنواخت شوند. سپس ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار داده و مواد را مرتباً آمیخته تا کرم پیراشکی غلیظ شود. وقتی غلظت کرم مناسب شد، می‌توانید آن را از حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. در پایان می‌توانید به کرم پیراشکی، آبلیمو اضافه کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم