آشنایی با شیرینی کشمشی
کیک و شیرینی کشمشی از خوراکیهای محبوب ایرانی هستند که بسیاری از افراد در ایران آنها را دوست دارند. استفاده از کشمش در این دو خوراکی باعث شده تا به عنوان خوراکی مقوی و مفید شناخته شوند. برای تهیه این شیرینی باید طبق دستورالعمل مناسب عمل کنیم. در ادامه به شما نحوه آمادهسازی شیرینی کشمشی را آموزش میدهیم و بهترین نوع آرد برای آن را معرفی میکنیم.
نحوه درست کردن شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه
برای تهیه شیرینی کشمشی بایستی کره (180 گرم)، پودر قند (180 گرم) و اسانس وانیل (یک چهارم قاشق چایخوری) را در دمای اتاق باهم مخلوط کنیم. برای این کار بهتر است از یک همزن استفاده کنیم.
حال ما یک مخلوط یکدست با رنگ کرمی داریم که باید به آن دو تخممرغ اضافه کنیم. در مرحله بعد باید آرد (250 گرم) را به تدریج به مایه اضافه کنیم تا از سفت شدن اضافی مایه جلوگیری شود.
سپس کشمش (120 گرم) که پیشتر پاک شده است، به مایه اضافه شود. دوباره مواد را با هم مخلوط کنید. حال میتوانید مایه را در یک سینی گرم کنید. برای جلوگیری از چسبیدن شیرینی به سینی، پیش از ریختن مایه، یک کاغذ روغنی را در سینی قرار دهید.
سینی را در فر گرم شده قرار داده و آن را بپزید. زمان پخت حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است. بعد از اینکه شیرینیها طلایی شدند، آنها را از فر خارج کنید.
برای درست کردن این شیرینی از چه آردی استفاده کنیم؟
برای تهیه شیرینی کشمشی بهتر است از آرد باکیفیت استفاده کنیم به جای آرد ساده یا آرد نانوایی. چرا که آردهای ساده دارای سبوس زیادی هستند که میتوانند بافت شیرینی را سفت کنند. بهتر است از آردهای شیرینیپزی که سبوس و پروتئین کمتری دارند استفاده کنیم، مثل آرد نول که باعث میشود شیرینی ما نرم تر شود و خیلی خوشمزه تهیه شود.

