برای شیرینی پنجره ای چه نشاسته ای خوبه؟ (2 نکته ساده)
برای شیرینی پنجره ای چه نشاسته ای خوبه؟
شیرینی پنجره ای یک نوع شیرینی خانگی است که با نام نان پنجره ای هم شناخته میشود. برخی فکر میکنند این شیرینی اصلیتش را از کشورهای اسکاندیناوی مانند نروژ و سوئد به ارث برده است. اما بسیاری معتقدند که این شیرینی برای اولین بار در ایران طبخ شده است. طرز تهیه نان پنجره ای بسیار آسان است و شما نیازی به فر ندارید.
اگر میخواهید برای مهمانان خود در ایام عید شیرینی پنجره ای لذیذی درست کنید، بهترین مواد با کیفیت را برای آن به کار ببرید. بافت این شیرینی بسیار نرم است، بنابراین برای تهیه آن باید قالبهای خاص آن را که اشکال مختلفی دارند، تهیه کنید. نشاسته یکی از مواد اصلی برای طعم دلپذیر نان پنجره ای محسوب میشود.
احتمالاً به فکر این هستید که بهترین نشاسته برای شیرینی پنجره ای چیست؟ در این متن، بهترین نوع نشاسته برای تهیه این شیرینی را معرفی میکنیم.
معرفی بهترین نشاسته برای شیرینی پنجره ای
نشاسته ذرت بهترین گزینه برای شیرینی پنجره ای میباشد. این نوع نشاسته برای تهیه شیرینیهای مختلف از جمله شیرینی پنجره ای بسیار مناسب است. دلایل استفاده از نشاسته ذرت در این شیرینی شامل:
– نشاسته ذرت بدون طعم و رنگی است و میتوانید از آن برای تهیه انواع شیرینیها از جمله شیرینی پنجره ای استفاده کنید.
– استفاده از نشاسته ذرت بافت نرم و لطیفی به نان پنجره ای میدهد.
– نشاسته ذرت باعث میشود نان پنجره ای شما بچسبندهتر و محکمتر شود و از پاره شدن یا سفت شدن آن جلوگیری میکند. واقعیت این است که تأثیر نشاسته ذرت در برابر آرد، بیشتر است.
– نشاسته ذرت از بروز سرطان جلوگیری میکند، سطح کلسترول خون را کاهش میدهد و درد مثانه را کاهش میدهد.
برای تهیه نان پنجره ای میتوانید از دستور پختهای مختلف استفاده کنید. در اکثر این دستورها توصیه میشود که برای لطیفتر و تردتر شدن بافت این شیرینی، از نشاسته ذرت استفاده نمایید. در صورت عدم دسترسی به نشاسته ذرت، میتوانید از نشاسته گل یا نشاسته گندم استفاده کنید.