برای شیرینی پنجره ای چه نشاسته ای خوبه؟ (2 نکته ساده)
برای شیرینی پنجرهای انتخاب نشاسته مناسب
نان و شیرینی پنجرهای یکی از خوراکیهای پرطرفدار در ایران است که بیشتر در ماه مبارک رمضان به عنوان شیرینی طبیعی سرو میشود. این شیرینی به صورت شخصی یا برای مهمانیها و مراسمات افطار مورد استفاده قرار میگیرد. شاید اسم زولبیا به گوش شما خورده باشد که در واقع نوعی از شیرینی پنجرهای است، اما با زولبیا تفاوتهایی دارد.
در تهیه شیرینی پنجرهای برای ریختن مایه از قالب شکلدار استفاده میشود، در حالی که از قیف برای زولبیا استفاده میشود. این قالبها شکلهای مختلفی مانند پروانه یا گل دارند که به آنها قالب پنجرهای میگویند.
در تهیه شیرینی پنجرهای باید از نشاسته استفاده کنید. اما سوال اصلی این است که کدام نشاسته برای تهیه این شیرینی بهتر است؟
انواع نشاسته مناسب برای تهیه شیرینی پنجرهای
در بازار انواع مختلفی از نشاسته وجود دارد که هر کدام خصوصیتهای خاص خود را دارند. برای تهیه شیرینی پنجرهای میتوان از نشاستههای زیر استفاده کرد.
نشاسته گندم
نشاسته گندم از جوانههای گندم استخراج و تولید میشود و در حالت پودری یا دانههای ریز در بازار یافت میشود.
نشاسته ذرت
نشاسته ذرت یک منبع دیگر برای تولید نشاسته گیاهی است که میتوان برای تهیه شیرینی پنجرهای استفاده کرد و از روشهای خالصسازی دانههای ذرت تهیه میشود.
کدام بهتر است؟ نشاسته گندم یا نشاسته ذرت؟
اگرچه هر دو نشاسته برای تهیه شیرینی کشمشی مناسب هستند، اما تجربه نشان داده است که در تهیه شیرینی پنجرهای انتخاب نشاسته گندم بهتر است. بنابراین، توصیه میشود در تهیه این شیرینی از نشاسته گندم استفاده کنید.