برای شیرینی مربایی از چه مربایی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)

چه نوع مربایی برای شیرینی مربایی باید استفاده کنیم؟

بسیاری از افراد معتقدند که شیرینی مربایی شهر خودشان منحصر به فرد است، اما این روزها این شیرینی در سراسر کشور مورد توجه قرار گرفته است. یکی از مهمترین موارد در تهیه این شیرینی، استفاده از مربا است. پس چه نوع مربایی باید برای شیرینی مربایی استفاده کنیم؟ همراه ما باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.

امروزه آشپزها و خانم‌ها برای تهیه شیرینی عید خود تمام تلاش خود را می‌کنند تا بهترین کیفیت و خوشمزه را به دست آورند. شیرینی مربایی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های عید محسوب می‌شود. نوع مربای استفاده شده در این شیرینی می‌تواند تأثیر زیادی بر روی طعم آن داشته باشد.

واقعیت این است که تقریبا هر نوع مربایی می‌تواند برای تهیه شیرینی مربایی استفاده شود، اما بهتر است از مرباهای شیرین‌تر برای این منظور استفاده کنیم. استفاده از مرباهای ترش مثل آلبالو ممکن است باعث اختلاط طعم و تداخل در طعم شیرینی شود. البته برخی افراد طعم ترش را در شیرینی مربایی دوست دارند که نیز قابل پذیرش است. همانطور که می‌گوییم، سلیقه افراد در این مورد تعیین‌کننده است و طبیعی است که هر شخصی سلیقه‌ای دارد.

اما نکته مهم این است که مربای مورد استفاده برای این شیرینی باید له شده باشد. قطعات بزرگ مربا برای این نوع شیرینی مناسب نیستند و زیبایی شیرینی را کم می‌کنند. به همین دلیل بیشترین استفاده از هویج و تمشک در تهیه شیرینی مربایی صورت می‌گیرد. این دو میوه همچنین به‌راحتی له و خرد می‌شوند. همچنین می‌توانید از میوه‌ای که مربای آن را استفاده کرده‌اید برای تزیین استفاده نمایید. تنها به یاد داشته باشید که در صورت استفاده از میوه‌های هسته‌دار، قبل از استفاده، هسته را حذف کنید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی