برای شوری خورشت چه کنیم؟ (قیمه، مرغ،بادمجان، سبزی)

راه‌های اصلاح شوری خورشت

در این مقاله، چند روش برای کاهش شوری خورشت شما را هنگام پخت یا بعد از پخت آن معرفی می‌کنیم. برای دستور‌پخت کامل خورشت‌ها، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.

اولین راه حل بهترین است: از مواد اصلی خورشت به جز اجزای اصلی استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر متوجه شوری زیاد خورشت سبزی شدید، مقداری از آن را جدا کرده، تفت دهید و با کمی آب بدون اضافه کردن هیچ طعم‌دهنده‌ای بپزید. سپس به خورشت اضافه کنید و بگذارید کمی با هم پخته شوند تا شوری برود. این مرحله را برای سایر خورشت‌ها نیز انجام دهید. برای خورشت کرفس، کرفس را تفت داده و برای خورشت بادمجان، بادمجان را سرخ کرده و اضافه کنید. اگر خورشت آبکی بود، مقدار آب را کاهش دهید و بگذارید غذا به ضخامت دلخواه بجوشد و شور نباشد.

استفاده از سیب‌زمینی نیز رایج است. یک سیب‌زمینی را پوست کنید و برای چند دقیقه به خورشت اضافه کنید تا جذب شوری شود.

در صورتی که از طعم سیب‌زمینی خوشتان نمی‌آید، می‌توانید تکه‌ای نان خشک را اضافه کرده و قبل از له شدن آن را خارج کنید.

استفاده از قند نیز کمک می‌کند. یک حبه قند را به ظرف غذا حرکت دهید و سپس آن را از غذا خارج کنید تا شوری کاهش یابد و طعم غذا شیرین نشود.

افزودن چند قطره لیموترش یا سرکه نیز می‌تواند شوری غذا را کاهش دهد.

استفاده از اسفنج نیز موثر است. اسفنج را درون قابلمه قرار دهید و پس از پنج دقیقه، آن را از مواد خارج کنید تا شوری برود.

اگر در زمان پخت از قاشق نقره استفاده کنید و آن را هم بزنید، شوری خورشت کاهش خواهد یافت.

اگر خورشت شما کم شور است، پلوی خود را کمی کم‌نمک تهیه کنید. این دوتا کنار هم ترکیب خوبی می‌دهند.

در طول پخت از نمک دانه درشت استفاده کرده و مرحله به مرحله نمک را اضافه کنید، تا خورشت شما خیلی شور نشود. حتما پس از هر بار اضافه کردن نمک، با یک قاشق کوچک از غذا بچشید تا مطمئن شوید که شور نشده است.

منبع : سایت آشپزی رضیم