برای شفاف شدن مسقطی چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)
مقدمه
میخواهید بدانید که چگونه مسقطی را شفاف کنیم؟ باید به مدت زمان پخت آن توجه کنید. وقتی مسقطی را دائماً هم بزنید و به مدت مناسبی روی شعله ملایم بگذارید، به رنگ زیبا و شفافی دست خواهید یافت. برای مثال، برای داشتن مسقطی شیشهای و خوشعطر، باید حداقل 3 تا 5 ساعت آن را بپزید. مهمترین نکته این است که همیشه ترکیب را هم بزنید.
برای شفاف شدن مسقطی چه کنیم؟
مدت زمان پختن ترکیب باعث میشود نشاسته خوب پخته شود و مسقطی بوی بد ندهد و به شفافیت آن کمک کند. بنابراین راز شفاف شدن مسقطی این است که آرام و آهسته آن را روی شعله ملایم بپزید.
فاکتورهای دیگری هم بر روی رنگ و شفافیت مسقطی تأثیر دارند. نوع ظرفیت که در آن مسقطی پخته میشود نیز اهمیت دارد. برای مثال، ظروف روی ممکن است رنگ مسقطی را تیره کنند. بنابراین اگر میخواهید مسقطی شیشهای و شفاف داشته باشید، از ظروف چدنی یا لعابی استفاده کنید.
شفاف شدن مسقطی
برای شفاف شدن مسقطی چه کنیم؟
برای پخت مسقطی شفاف و شیشهای به موارد زیر توجه کنید:
- از نشاسته تازه استفاده کنید.
- آب باید سرد باشد.
- شعلهی گاز باید ملایم باشد.
- همیشه ترکیب را هم بزنید.
- هر چه مدت زمان هم زدن طولانیتر باشد، مسقطی شفافتر خواهد بود.
- برای مسقطی شفاف حداقل به مدت 5 ساعت روی شعله ملایم بپزید و همیشه آن را هم بزنید.
- از جوهر لیمو استفاده کنید.
- مقدار گلاب را به دقت اندازه بگیرید.
- از زعفران غلیظ استفاده کنید.
- هرگز بهجای جوهرلیمو از آبلیمو استفاده نکنید.
- ظرف پخت مسقطی نیز مهم است؛ از ظروف چدنی یا لعابی استفاده کنید.