برای زولبیا از چه ماستی استفاده کنیم ( 2 نکته ساده)

برای زولبیا از چه ماستی استفاده کنیم

زولبیا شیرینی خوشمزه‌ای است که معمولاً در ماه مبارک رمضان میل می‌شود. شاید دلتان به درست کردن این شیرینی خوش بخور کرده باشد، اما ندانید که باید چه نوع ماستی برای زولبیا استفاده کنید. در این مقاله، ما تمام نکات مهم را برایتان توضیح داده‌ایم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

طرز تهیه زولبیا در خانه

مواد لازم

نشاسته گل 1 لیوان

ماست 1 لیوان

آرد سفید 1 قاشق غذا خوری

بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری

 

مواد لازم برای شهد

آب 2 لیوان

شکر 3 لیوان

گلاب 4/1 پیمانه

گلوکز 1 قاشق مربا خوری

زعفران دم کرده به میزان دلخواه

آب لیمو 1 قاشق مربا خوری

 

روش تهیه شربت: ابتدا آب و شکر را در قابلمه مخلوط کنید تا شکر حل شود، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی هم بزنید تا بجوشد. سپس زعفران و آب لیمو را اضافه کنید و در نهایت گلوکز را به شربت اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.

روش طبخ زولبیا: ابتدا نشاسته را به خوبی درون ماست حل کنید. سپس بکینگ پودر و آرد سفید را به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. سپس زعفران دم کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا همگن شود. سپس ظرف را با سلفون یا پارچه بپوشانید و آن را در فضای خانه برای 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا روی آن حباب‌هایی شکل گیرد. سپس مواد را دوباره هم بزنید و در قیف بریزید.

روغن را داغ کنید. می‌توانید مقدار کمی از مواد را در روغن بریزید. اگر زود پف کرد و بالا آمد یعنی روغن آماده است. مواد را دایره‌ای بریزید و از دو طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.

زولبیا را به سرعت در شربت داغ بریزید و 3 تا 5 دقیقه صبر کنید تا جذب شود سپس زولبیا را بیرون بیاورید.

ماست مناسب برای طبخ شیرینی

ماست برای زولبیا نباید خیلی سفت یا خیلی نرم باشد.

اگر ماست تازه نیست و مزه ترش دارد، بهتر است. همچنین استفاده از ماستی که مزه شیرین دارد مناسب است.

استفاده از ماست پر چرب اولویت دارد.

منبع : سایت آشپزی رضیم