برای خیار شور چقدر نمک بریزیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای خیار شور چقدر نمک بریزیم ؟

یکی از نکات مهم برای درست کردن خیار شور، مقدار صحیح نمک است. برای تهیه خیارشور، باید مقدار مناسبی نمک استفاده کنیم. اگر زیاد نمک بریزید، ممکن است خیارها تلخ شوند و طعم خوبی نداشته باشند. باید مقدار نمک را بر اساس مقدار آبی که برای تهیه خیارشور استفاده می‌کنید، اندازه گیری کنید. به ازای هر لیوان آب جوش، بهتر است ۳ قاشق غذاخوری نمک استفاده کنید. ما را همراهی کنید تا با آموزش آشپزی رضیم همراه شوید.

بهترین نمک برای تهیه خیار شور

یکی از نکات حیاتی برای تهیه خیار شور، انتخاب درست نوع نمک است. امروزه بسیاری از افراد برای تهیه خیارشور خانگی، از نمک‌های حاوی ید استفاده می‌کنند. نمک‌های تصفیه شده به عنوان بهترین گزینه برای خیارشور شناخته می‌شوند. با چشیدن نمک می‌توانید کیفیت آن را بررسی کنید. از طریق چشیدن مقدار نمک در آب خیارشور، می‌توانید کیفیت آن را بررسی کنید.

خیارشور‌ها اگر بسیار شور باشند، خوشمزه نیستند. پس برای درست کردن خوشمزه‌ترین خیارشور، ابتدا شوری و نمکیت آب را بررسی کنید و در صورت لزوم، آب را تنظیم کنید. اگر آب خیارشور بسیار شور شده است، باید آن را خالی کنید و مقداری آب جوش که بدون نمک است، به آن اضافه کنید. در صورتی که آب جوش بی نمک است، می‌توانید نمک مناسبی به آن اضافه کنید.

کیفیت نمک برای تهیه خیار شور

حتماً برای استفاده از نمک برای تهیه خیار شور، در مورد کیفیت نمک اطلاعات کافی کسب کنید. در بازار، بسته‌بندی‌های مختلفی از نمک‌های مخصوص خیارشور وجود دارد. می‌توانید از نمک‌های خاصی که در فروشگاه‌ها موجود هستند، برای تهیه خیارشور استفاده کنید. از نمک دریا هم می‌توانید برای تهیه خیارشور استفاده نمایید.

 

منبع : سایت آشپزی رضیم