برای خوشمزه شدن کوفته چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

طریقه تهیه کوفته خوشمزه

کوفته یک غذای خوشمزه ایرانی است که اصلش از تبریز می‌باشد. این غذا با مواد مختلف در شهرهای مختلف تهیه می‌شود. برخی از رستوران‌ها این غذا را به عنوان یک غذای سنتی معرفی می‌کنند. برای افزایش خوشمزگی آن نیاز است مواد مناسبی استفاده کنید.

مواد اصلی برای طبخ کوفته

مواد اصلی برای پخت کوفته شامل گوشت چرخ‌کرده، سبزی خاص، رب گوجه‌فرنگی و… می‌باشد. برای افزودن طعم و خوشمزگی به این غذا می‌توانید از تخم مرغ آبپز، گردو، برگه زردآلو، آلو بخاری، پیاز داغ، آرد نخودچی، زعفران و… استفاده کنید. بسیاری برای افزایش خوشمزگی از سبزیجات عطرده استفاده می‌کنند که بوی و طعم خاصی به این غذا می‌دهد.

روش تهیه کوفته خوشمزه

برای پخت کوفته، ابتدا لپه‌ها را خیس کرده و در صورت امکان هر چند ساعت یکبار آب آنها را تعویض کنید. سپس لپه‌ها را نیم‌پز کرده و پس از آن با آب سرد شسته و در گوشه‌ای قرار دهید. سپس قابلمه را داغ کنید و برنج را نیم‌پز کنید. سپس برنج و لپه را با یکدیگر مخلوط کرده و با گوشتکوب خوبی هم بزنید تا خرد شوند. حواستان باشد که لپه و برنج را کاملاً له نکنید. اگر می‌خواهید درون غذای خود تخم‌مرغ داشته باشید، باید تعداد کافی تخم‌مرغ آبپز آماده کنید.

ادویه‌ها و سبزیجات ویژه برای غذا

برای افزودن طعم بهتر به کوفته می‌توانید از ادویه‌ها و سبزیجات ویژه استفاده کنید. پیاز داغ، دارچین و دیگر ادویه‌ها به عنوان مواد اصلی برای این غذا استفاده می‌شوند. سس این غذا باید با حرارت کمتر غلیظ شود تا غلظت مناسب را بدست آورد. در نهایت، سس را روی گلوله‌های آماده شده بریزید تا طعم آن به خوبی وارد غذا شود.

منبع: سایت آشپزی رضیم