برای خوشمزه شدن دلمه چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

 برای خوشمزه شدن دلمه چه باید کرد ؟

برای ایجاد طعم خوشمزه در دلمه، می توانید از مواد غذایی مختلف استفاده کنید. دلمه برگ مو یک غذای خوشمزه است که با استفاده از حبوبات، گوشت، سبزیجات و ادویه‌ها تهیه می‌شود. می‌توانید دلمه برگ مو را به سلیقه خود به حالت لوله‌ای درست کنید. برای آموزش‌های بیشتر در زمینه آشپزی، می‌توانید به وب‌سایت آشپزی رضیم مراجعه کنید.

مراحل پخت دلمه خوشمزه

برای افزایش طعم خوشمزه دلمه، در مرحله اول لپه‌ها را حدود ۲ ساعت قبل از پخت به خوبی بپزید. اهمیت دادن به پخت‌های لپه بسیار مهم است. سپس، پس از پخت لپه‌ها، سبزیجات مورد نیاز برای دلمه را آماده کنید. سبزی‌ها را خرد کرده و درون لپه، گوشت و برنج بریزید. برنج را قبل از اینکه از آن استفاده کنید، در کاسه‌ای بریزید تا خوب خیس بخورد. بعد از پخت برنج، با سایر مواد ترکیب کنید. پیاز را خرد کرده و سپس در ماهیتابه با روغن سرخ کنید. به مواد دیگر دلمه زردچوبه و دیگر ادویه‌های موردنیاز اضافه کنید.

سبزی برای خوشمزه شدن دلمه

سبزیجات خردشده، ادویه‌ها و مواد اصلی غذا را با یکدیگر ترکیب کنید و خوب هم بزنید. برگ موها را در قابلمه به طور نیمه پز بپزید و از انواع سبزیجاتی با عطر و بوی خاص برای ایجاد طعم خوشمزه استفاده کنید. کف قابلمه را با برگ‌های مو پوشانده و دلمه‌ها را داخل آن قرار دهید. روی هر دلمه برگ مو بگذارید و پیش دستی روی آن بپوشانید. مقداری آب و روغن را با یکدیگر مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید. سپس اجازه دهید تا غذا با حرارت ملایم پخته شود و بافت مناسبی بگیرد.

منبع : سایت آشپزی رضیم