برای خشک نشدن لازانیا چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)
چطور میتوان از جلوگیری از خشک شدن لازانیا اطمینان حاصل کرد؟
برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا باید روشهای مختلف را بشناسید. با شناخت علت اصلی خشک شدن این غذا، میتوانید از این مشکل جلوگیری کنید. با قرار دادن یک ظرف آب در فر همراه با غذا، میتوانید از خشک شدن آن جلوگیری کنید. برای گریل کردن لازانیا، کافی است فر را به مدت ۳ دقیقه روشن کنید. اگر میخواهید غذایتان خشک نشود، میتوانید دیواره ظرف را در سس بشامل قرار دهید تا خوشمزهتر شود. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
چرا لازانیا ممکن است خشک شود؟
یکی از دلایل اصلی خشک شدن لازانیا، دمای بیش از حد فر است. باید دمای فر را با مقدار غذا هماهنگ کنید. میتوانید این غذا را در طبقه میانی فر قرار دهید تا خوب پخته شود. اگر مدت زمان طولانیتری غذا را درون فر بگذارید، ممکن است خشک شود. همچنین عدم استفاده از سس بشامل یکی دیگر از دلایل اصلی خشک شدن این غذاست. با استفاده از مقدار مناسبی از سس بشامل، غذایتان خوشمزه و خشک نخواهد شد.
رازهای تهیه لازانیا خوشمزه
برای افزایش خوشمزه بودن و جلوگیری از خشک شدن لازانیا، باید روشها و تکنیکهای آشپزی را یاد بگیرید. با پوشاندن ظرف غذایتان با فویل آلومینیومی، میتوانید از خوب پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید. همچنین، میتوانید در ده دقیقه ایی آخر پخت، فویل را بردارید تا روی غذا برشته شود. برخی افراد برای جلوگیری از خشک شدن غذا، مقداری آب به کناره ظرف اضافه میکنند که این کار منجر به خمیره شدن غذا میشود.
یکی از نکات مهم برای پخت لازانیا این است که آن را در همان ظرف سرو و برش بزنید. بهترین ظرف برای پخت لازانیا، ظرف پیرکس است.