برای جوجه کباب چه سسی خوبه؟ (2 نکته ساده)

برای جوجه کباب چه سسی خوبه؟

جوجه کباب یک غذای خوشمزه است که در انواع مختلف در شهرها پخته می‌شود. هر شهر بسته به سلیقه مردم و محصولات محلی خود، سس‌ها و طعم‌های مختلفی دارد. محبوب‌ترین سس برای جوجه کباب، سس زعفرانی است که با بیشتر افراد سلیقه‌ی همخوانی دارد.

در ادامه، بهترین سس‌هایی که می‌توانید برای جوجه کباب استفاده کنید را معرفی می‌کنیم. پس با ما همراه باشید.

جوجه کباب با سس عالی و خوشمزه

  • ماست آبگرفته: ۱ پیمانه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: ۲ قاشق چای‌خوری
  • زیره: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌قرمز خشک: ۱ قاشق چای‌خوری خرد شده
  • لیموترش: ۱ عدد
  • اب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • سیر: ۵ حبه رنده شده
  • گوشت بدون استخوان و پوست: ۱ کیلو
  • پیاز قرمز: ۱ عدد بزرگ

ابتدا پوست لیموترش را رنده کرده و آب آن را استخراج می‌کنیم. سپس تمام مواد مورد نیاز را به خوبی ترکیب کرده و مرغ‌ها را داخل آن قرار داده و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم بیشتری بگیرند.

سس خاص

  • دو حبه سیر
  • یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • سرکه دو قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • سس کچاپ دو قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری

برای تهیه این سس، سیر را رنده کرده و به همراه فلفل و روغن مخلوط کرده و سرکه را به آرامی اضافه می‌کنیم. سپس نمک، فلفل سیاه و سس کچاپ را اضافه کرده و همه را به خوبی مخلوط می‌کنیم. در صورت تمایل به طعم‌های جدید، می‌توانید کمی آب لیمو و شکر به سس اضافه کنید. سپس مرغ‌ها را در این سس قرار داده و برای مدتی استراحت می‌دهیم تا طعم بگیرند و سپس آن‌ها را کباب می‌کنیم.

 

 

 

منبع : سایت آشپزی رضیم