برای تهیه ی زولبیا از چه نشاسته ای استفاده کنیم ( 2 نکته ساده)
چطور میتوان زولبیا را تهیه کرد؟
زولبیا یکی از محبوبترین شیرینیهاست که اصل آن به هند بازمیگردد. اکثرا این شیرینی همراه با بامیه تهیه میشود و در ماه رمضان در میزها حضور دارد. این شیرینی از ماست و نشاسته تهیه میشود. توصیه ما این است که خودتان این شیرینی را درست کنید چرا که سالمتر است و در روغن زیاد سرخ نمیشود. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
کدام نشاسته برای طبخ زولبیا مناسب است؟
اگر تصمیم به طبخ زولبیا گرفتهاید، ممکن است ندانید کدام نشاسته برای پخت آن مناسب است.
ما انواع مختلفی از نشاستهها داریم که شامل ذرت، گندم، سیبزمینی و برنج میشود. پرکاربردترین آنها نشاسته گل یا همان گندم میباشد. برای تهیه این نشاسته، ابتدا عصاره گندم را میگیرند، سپس آن را تصفیه و خشک میکنند تا برای طبخ شیرینی مناسب باشد.
برای طبخ این شیرینی معمولا از نشاسته گل استفاده میشود، اما میتوانید با نشاسته ذرت هم آن را درست کنید. نشاسته گندم قوام بیشتری نسبت به ذرت دارد، بنابراین برای طبخ این شیرینی مناسبتر است و تفاوت چندانی در طعم آن ایجاد نمیشود.
چه نکاتی باید در نظر داشت؟
برای طبخ این شیرینی، نشاسته دانه مناسبتر از نشاسته پودری است زیرا نشاسته پودری برای تهیه زولبیا مناسب نیست.
نشاستهتان حتما باید تازه و با کیفیت باشد زیرا نشاسته قدیمی ممکن است زولبیا را در روغن پف کند.
نشاسته گل نسبت به ذرت بهتر است، پس برای داشتن کیفیت بالا این شیرینی را با گندم طبخ کنید.
بعضی افراد زولبیا را بدون نشاسته میپزند.
خواص نشاسته
تنظیم قند خون
پرکردن شکم بهطور طبیعی
تقویت دیجستیون
کمک به درمان جوش و آکنه
رفع عفونت دهان و دندان
کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده
کمک به درمان یبوست
افزایش انرژی بدن
کمک به درمان سرفه و التهاب گلو
رفع انواع لکهای صورت و بدن