برای تهیه ی زولبیا از چه نشاسته ای استفاده کنیم ( 2 نکته ساده)


برای تهیه زولبیا از چه نشاسته ای استفاده کنیم

زولبیا یکی از شیرینی های محبوبی است که اهل هندوستان به آن اصالت می‌بخشند و معمولاً با بامیه تهیه می‌شود و در ماه مبارک رمضان به صورت فراوان مصرف می‌شود. این شیرینی از ترکیب ماست و نشاسته تهیه می‌شود. بهترین راه برای اطمینان از سالم بودن شیرینی خود، آموزش آشپزی مربوط به این شیرینی را دنبال کنید.

نشاسته مناسب برای طبخ زولبیا

وقتی تصمیم به طبخ زولبیا می‌گیرید، ممکن است گیج شوید که چه نوع نشاسته‌ای برای آن استفاده کنید.

در بازار انواع مختلفی از نشاسته‌ها وجود دارد از جمله ذرت، گندم، سیب‌زمینی، و برنج. اما برای تهیه زولبیا، نشاسته گندم یا همان نشاسته گل، بهترین گزینه است. این نوع نشاسته دارای خصوصیت و قوام بیشتری نسبت به نشاسته پودری است و برای طبخ شیرینی مناسب‌تر است.

استفاده از نشاسته گل یا حتی نشاسته ذرت برای پخت زولبیا ممکن است. هر دو نوع نشاسته قابل استفاده هستند اما نشاسته گندم قوام بیشتری نسبت به ذرت دارد و برای طبخ زولبیا بهتر است. تفاوت زیادی در طعم نهایی شیرینی بوجود نمی‌آورد.

نکاتی که بهتر است بدانید

برای پخت زولبیا، نشاسته دانه ای که خارجی استفاده می‌شود از نشاسته پودری بهتر است. اطمینان حاصل کنید که نشاسته‌تان تازه و باکیفیت است تا جلوی سوختن زولبیا در روغن را بگیرید.

استفاده از نشاسته گل نسبت به ذرت ترجیح داده می‌شود، پس تلاش کنید از نشاسته گندم استفاده کنید تا شیرینی شما کیفیت بیشتری داشته باشد.

بعضی افراد زولبیا را بدون استفاده از نشاسته می‌پزند.

خواص نشاسته:

– تنظیم قند خون

– پوستر برای طفلان طبیعی

– تقویت دستگاه گوارش

– درمان جوش و آکنه

– رفع عفونت دهان و دندان

– کاهش ابتلا به سرطان روده

– درمان مشکلات یبوستی

– افزایش انرژی بدن

– کمک به درمان سرفه و خشکی حلق

– افزایش روشنایی و تمیزی پوست صورت و بدن

منبع: سایت آشپزی رضیم