برای تهیه زولبیا از چه آردی استفاده کنیم ( 2 نکته ساده)

برای تهیه زولبیا از چه آردی استفاده کنیم

زولبیا یکی از شیرینی های خوشمزه و معروف ماه رمضان است. بسیاری از خانم ها این شیرینی لذیذ را در خانه تهیه می کنند که سالم تر و بهداشتی تر است. زولبیا اصل شیرینی ای است که از نشاسته، آرد و ماست درست می شود. اگر می خواهید بدانید چطور این شیرینی را درست کنید، ادامه مطلب را بخوانید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

طرز پخت زولبیا

مواد لازم:

نشاسته گل 1 لیوان

ماست 1 لیوان

آرد سفید 1 قاشق غذا خوری

بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت:

آب 2 لیوان

شکر 3 لیوان

گلاب 4/1 پیمانه

زعفران دم کرده به میزان دلخواه

آب لیمو 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه شربت زولبیا:

  1. آب و شکر را روی حرارت متوسط قرار دهید تا غلیظ شود.
  2. زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کرده و سپس آب لیمو را به مواد اضافه کنید.
  3. با مخلوط کردن مواد، شربت آماده است.

 طرز فرض زولبیا:

  1. نشاسته و ماست را در ظرف مخصوص ریخته و حل شود.
  2. آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
  3. زعفران دم کرده را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
  4. ظرف را با سلفون پوشیده و در محیط خانگی قرار دهید تا حباب‌ها در مواد بوجود آیند.
  5. مواد را دوباره مخلوط کنید و سپس در قالب بریزید.
  6. روغن را داغ کنید و زولبیاها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
  7. زولبیا را در شربت قرار دهید و مدتی بماند تا شربت جذب شود.

آرد مناسب برای پخت شیرینی چیست؟

برای طبخ این شیرینی، استفاده از آرد سفید بهتر است. اما اگر دسترسی به آرد سفید ندارید، می‌توانید از آرد گندم یا آرد ذرت استفاده کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *