برای تهیه خیار شور از چه نمکی استفاده کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)
چطور میتوان خیارشور تهیه کرد؟
برای خیارشور بهترین نوع نمک را باید استفاده کرد. برای آماده کردن این پیشغذای خوشمزه، لازم است طریقه تهیه را به خوبی یاد بگیرید. میتوانید خیار شور را در ظروف شیشهای آماده کرده و در وعدههای غذایی مختلف مصرف کنید. برای آمادهسازی خیارشور میتوانید از انواع مختلف سبزیجات و ادویهها استفاده کنید. همراه با سایت آشپزی رضیم باشید.
نکات مهم در تهیه خیارشور خوشمزه
هنگام تهیه خیارشور باید از آب جوش استفاده کرد. بسته به تعداد خیارهای استفاده شده، باید مقدار مناسبی از آب جوش را بکار برد. نمک مورد استفاده برای تهیه خیارشور باید تصفیه شده باشد. پس از شستشوی خوب خیارها، آنها را در ظرف شیشهای یا پلاستیکی قرار دهید. میتوانید در کنار خیارها انواع سبزیجات مانند ترخون قرار دهید.
بعد از قرار دادن خیارها در ظرف، باید مواد مورد نیاز برای خیارشور را اضافه کنید. فلفل، سیر و سایر ادویههای استفاده شده برای تهیه خیارشور، اهمیت دارند. آب جوش را بگذارید خنک شود و سپس آن را به خیارهای درون ظرف اضافه کنید. حتماً توجه کنید که برای تهیه خیارشور باید از نمک تصفیه شده استفاده کنید و از نمکهای تصفیه نشده اجتناب کنید.
انتخاب بهترین نمک برای تهیه خیارشور
باید نوعی از بستهبندی نمک را انتخاب کنید که میزان غلظت مناسبی داشته باشد. بسیاری از فروشگاهها بستهبندیهای خاص برای تهیه خیارشور ارائه میدهند. این بستهبندیها را میتوانید برای تهیه خیارشور خریداری کنید. توجه داشته باشید که میزان استفاده شده از نمک برای تهیه خیارشور نباید زیاد باشد، زیرا اگر نمک بیش از حد قرار داده شود، خیارها خیلی شور میشوند و خوشمزه نخواهند بود. میزان نمک باید کمتر از آب باشد.