برای ترش شدن آبگوشت چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

 برای ترش شدن آبگوشت چه کنیم ؟

خیلی از ما عاشق آبگوشت ترش هستیم. برای اینکه این غذا را خوب درست کنیم، باید چند نکته را رعایت کنیم. برای پختن غذای ترش، باید از مواد خاصی استفاده کنید. هر کدام از این مواد باید به مقدار مشخصی به طبیعت غذا اضافه شوند. مواد اصلی برای آبگوشت ترش شامل سیب‌زمینی، نخود، گوجه‌فرنگی، نعنا، غوره، آب، نمک، پیاز، سیر و … هستند. با ما همراه باشید تا از سایت آموزش آشپزی رضیم استفاده کنیم.

پخت غذای ترش

قبل از پخت آبگوشت، بهتره حبوبات رو چند ساعت قبل، خیس کنیم و چندین بار آبشون رو عوض کنیم. این کار باعث کاهش نفخ حبوبات میشه. بعد گوشتو همراه با زردچوبه، نخود و لوبیا رو توی قابلمه بذارید و بپزید. بعد پیاز خرد شده و کمی آب رو روی حرارت بذارید تا آب جوش بیاد. وقتی آب جوش اومد، حرارت رو کم کنید تا همه چیز خوب با هم پخته بشه. سیب‌زمینی رو پوست کنید و بعد از پخت گوشت و حبوبات، سیب‌زمینی رو با فلفل سیاه و نمک توی قابلمه بریزید. بعد گوجه‌فرنگی های خرد شده رو میتونید همراه با غوره یا آبغوره توی قابلمه بریزید.

آماده سازی مواد آبگوشت ترش

یه تابه کوچیک رو روی حرارت بذارید و کمی روغن بریزید. بعد سیر رو توی روغن سرخ کنید تا خوب سرخ بشه. بعد نعنا خشک رو توی سیر سرخ شده بریزید و همه چیز رو با هم تفت بدید و بعد توی قابلمه بریزید. در آخر مزه آبگوشت رو چک کنید و وقتی لعاب دار شد، غذا رو از حرارت بردارید. در این غذا میتونید از رب گوجه به جای گوجه‌فرنگی استفاده کنید. برخی از افراد برای رنگ خوب غذا، رب رو با کمی روغن تفت میدن. زمان آماده سازی این غذا حدود ۳۰ دقیقه است. این غذا رو میتونید توی وعده شام یا ناهار سرو کنید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی