برای ترد شدن کوکو مرغ چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

راه های ترد شدن کوکو مرغ چیه؟

برای اینکه کوکو مرغ خودتون خوشمزه و ترد در بیاد، باید چند تا حرکت خفن با آشپزی یاد بگیرید. غذاهایی که با مرغ درست می‌شن خیلی راحت و خوشمزه‌ان. اگر سینه مرغ استفاده کنید، کوکوتون حتما خوشمزه‌تر میشه. همراه سایت آشپزی رضیم بمونید تا آموزش‌های خفن آشپزی رو دنبال کنید.

مواد لازم برای ترد شدن کوکو مرغ

برای بهتر شدن طعم کوکو مرغ، باید از مواد خوب استفاده کنید. سینه مرغ، سیب زمینی رنده‌شده، پیاز رنده‌شده، تخم‌مرغ، فلفل دلمه‌ای خرد شده و … مهمترین مواد برای طبخ این غذا هستند. برای بهتر شدن طعم کوکو مرغ می‌تونید از جعفری خرد شده، ادویه‌های مختلف، سیر رنده شده، پیاز کوچک و روغن زیتون استفاده کنید. برای ترد شدن بهتر کوکو مرغ باید ابتدا پیاز و سیب زمینی رو خوب رنده کنید و آبشونو جدا کنید تا طعم غذاتون بهتر بشه. سینه مرغ رو داخل غذاساز بریزید و خوب آسیاب کنید.

بعد از آماده کردن سینه مرغ، می‌تونید برای ترد شدن کوکو مرغ تمام مواد رو باهم مخلوط کنید. هر ماده رو باید به تعداد سینه مرغ داشته باشید و بعد باهم مخلوط کنید. دیگه میتونید ماهیتابه رو روی حرارت بذارید تا خوب داغ بشه و از روغن زیتون یا روغن دیگه‌ای که دوست دارید برای سرخ کردن کوکو مرغ استفاده کنید.

نکاتی در مورد ترد شدن کوکو مرغ

برای اینکه کوکو مرغتون تردتر و خوشمزه‌تر بشه، بهتره دو طرف کوکو خوب سرخ بشه. برای سرو کردن کوکو مرغ هم می‌تونید از انواع چاشنی‌ها مثل خیارشور، گوجه، سبزی و … استفاده کنید. ادویه‌هایی که به کوکو اضافه می‌کنید، طعمشو بهتر می‌کنه. اگر از جعفری خرد شده استفاده کنید، حتما طعم غذاتون بهتر میشه. به یاد داشته باشید که از ادویه‌های مختلف برای تهیه این غذا استفاده کنید و اگر ادویه‌ها رو زیاد کنید، طعم غذا خوشمزه نمیشه.

منبع : سایت آشپزی رضیم