برای ترد شدن قطاب چه کار باید کرد ؟ (2 نکته ساده)
برای ترد شدن قطاب چه کار باید کرد ؟
قطاب یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب ایرانی است. اگر به یزد سفر کرده باشید، احتمالا این شیرینی خوشبو را امتحان کرده اید. قطاب بهترین انتخاب برای هدیه دادن است؛ چرا که شنیدن نام آن کافی است تا خودتان را مجذوب کند. جالب است که می توانید این شیرینی را در خانه با فر یا بدون آن تهیه کنید. برای بسیاری ممکن است این سوال پیش بیاید که برای ترد شدن قطاب چه کار باید کرد؟ راه حل تهیه قطاب بسیار ساده است، اما برای ترد شدن آن باید توجه کافی داشته باشید.
آیا می دانید برای ترد شدن قطاب چه کار باید کرد؟
برای تهیه قطاب، رعایت نکات زیر می تواند کمک کند تا شیرینی شما ترد و خوشمزه شود.
- استفاده کافی از آرد سفید قنادی یکی از عوامل اصلی در ترد و خوشمزه شدن قطاب است.
- دمای فر برای پخت قطاب ها باید به درستی تنظیم شود و سینی فر در طبقه بالا قرار بگیرد.
- راز سرخ کردن به آهستگی، قطاب های لذیذ و ترد است. از حرارت زیاد خودداری کنید تا رنگ قطاب ها تغییر نکند.
- بکینگ پودر برای تهیه مواد اولیه استفاده کنید تا قطاب ها پف کرده و ترد باقی بمانند.
فوت و فن هایی که باید در تهیه شیرینی قطاب بدانید!
برای تهیه قطاب، نکات مهمی وجود دارد که در زیر به آن ها اشاره می شود.
- خمیر قطاب باید به اندازه کمی باز شود. اگر خمیر هوای زیادی بخورد، قطاب پف نخواهد خورد.
- از اضافه کردن زیاد گلاب به مواد میانی خودداری کنید تا شیرینی ترک نخورد و خمیر رطوبت زیاد نگیرد.
- استفاده از آرد سفید قنادی برای خمیر قطاب توصیه می شود تا کیفیت شیرینی ها حفظ شود. مقدار مناسب آرد نیز مهم است تا شیرینی ها نه زیاد پف کنند و نه پهن شوند.
نکات مهم در تهیه قطاب