برای ترد شدن زولبیا چه باید کرد ( 2 نکته ساده)
چطور میتوان زولبیا را خوشمزه و ترد کرد؟
اگر شیرینیها را دوست دارید، قطعاً زولبیا را هم تا به حال تجربه کردهاید. این شیرینی جزو دسرهای محبوب ما در ماه رمضان است. زولبیا از ترکیب ماست و نشاسته گل تهیه میشود و میتوانید آن را در خانه نیز درست کنید. اما ممکن است تا به حال مشکل نرم شدن آن را تجربه کرده باشید. اگر میخواهید راز ترد شدن این شیرینی را بدانید، این مطلب را بخوانید. با من وبسایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
چرا زولبیا نرم میشود؟
در ابتدا بیایید دلایل نرم یا خشک شدن زولبیا را بررسی کنیم. اگر زیادی زولبیا را سرخ کنید، خیلی خشک خواهد شد و اگر کم آن را سرخ کنید، نرم و کشان خواهد بود. ضخامت زولبیا نیز نقش مهمی در این موضوع دارد؛ اگر زیاد ضخیم باشد، نرم میشود و اگر باریک تهیه شود، خشک خواهد شد. همچنین غلظت شربت نیز حائز اهمیت است؛ شربت زیاد باعث خشک شدن و شربت رقیق باعث نرم شدن زولبیا میشود. بهتر است زولبیا را داغ درون شربت داغ غوطه ور کنید و پس از خارج کردن، صبر کنید تا کمی خشک و خنک شود. برای سرخ کردن زولبیا، از روغن مایع استفاده کنید تا نرم و ترش شود. هنگام پختن زولبیا، آنها را به صورت داغ داغ روی هم قرار ندهید تا نرم نشوند.
چگونه میتوانیم زولبیا را ترد کنیم؟
افزودن گلوکز به شیرینی میتواند آن را تردتر بکند و همچنین به براق شدن آن کمک میکند. میتوانید از نوع بیرنگ گلوکز استفاده کنید. این ماده جلوی شکرک زدن شیرینی را میگیرد. اگر شربت زولبیا را به درستی تهیه کنید، مطمئن باشید که زولبیای ترد و خوشمزهای خواهید داشت.