برای ترد شدن خیار شور از چه موادی استفاده کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای ترد شدن خیار شور از چه موادی استفاده کنیم

خیار شور یکی از مخلفات محبوب و خوشمزه ایرانی‌هاست که برای ساخت سالاد و ساندویچ‌ها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسیاری از خانم‌ها این خوراک را خود تهیه می‌کنند، اما گاهی خیارها به اندازه کافی ترد و نرم نمی‌شوند. برای آموختن روش تهیه خیار شور ترد، این مقاله را بخوانید.

روش های ترد شدن خیار شور

نوع خیاری که استفاده می‌کنید بسیار مهم است. سعی کنید ازخیارهای قلمی و ریز استفاده کنید. خیارهای بوته‌ای برای این کار بهترند نسبت به خیارهای درختی یا گلخانه‌ای. خیارها را به خوبی شویید تا هیچ آب کلری روی آن‌ها باقی نماند.

نخود نیز عامل ترد شدن خیار می‌شود. برای این منظور بهتر است 6 تا 7 دانه نخود درون ظرف خود بگذارید زیرا گازی که آن تولید می‌کند باعث ترد شدن خیار می‌شود.

استفاده از آب شیر کلردار باعث کپک زدن و فاسد شدن خیار می‌شود، بنابراین از آب جوش استفاده کنید. هنگام استفاده از سیر، ترخون، مرزه و فلفل نیز دقت نمایید تا به میزان لازم باشند.

در هر لیتر آب، دو و نیم قاشق غذاخوری نمک بریزید (اولویت به نمک دریا داده می‌شود). هر لیتر آب معادل چهار لیوان است. به عنوان مثال، برای هشت لیوان آب، 5 قاشق نمک و کمتر از نصف لیوان سرکه الزامی است. از مقدار زیاد سرکه خودداری کنید زیرا باعث نرم شدن بیش از حد خیار می‌شود.

مهمترین موضوع دیگر، بسته بندی محکم خیارها در ظرف است. اگر ظرف به خوبی بسته نشود و هوا وارد شود، تمام تلاش‌هایتان بی‌معنی خواهد بود و خیارها کپک خواهند زد. بهتر است ابتدا روی ظرف یک لایه پلاستیک فریزر یا سلفون بکشید، سپس آن را محکم ببندید، این کار باعث جلوگیری از ورود هوا می‌شود.

نکات طلایی

خیار شور را در محیط خنک و خشک نگهدارید.

شکوفه‌های خیار را حتما از آن جدا کنید.

از ادویه‌ها و سیر تازه در خیار شور استفاده کنید.

مراقب باشید که خیار شور به طور کامل در محلول غوطه ور شوند.

منبع: سایت آشپزی رضیم