برای برش پیتزا چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

برای برش پیتزا چه باید کرد ؟

یکی از موارد مهم در زمان پخت پیتزا، نحوه برش زدن آن است. برش دادن پیتزا باید به درستی انجام شود تا قطعات مساوی به افراد سرو شود. اگر می‌خواهید دستی پیتزا را برش دهید، باید آن را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید، سپس هر نیمه را به دو تکه تقسیم کنید. بعد از آن، چهار تکه را به دو قسمت دیگر تبدیل کنید.

روش مخصوص برای برش دادن پیتزا

بسیاری افراد برای برش پیتزا از دستگاه‌های مخصوص استفاده می‌کنند. بیشتر فست فودها و رستوران‌ها از این دستگاه‌ها برای برش پیتزا استفاده می‌کنند. افرادی که در خانه پیتزا می‌پزند می‌توانند از چاقو و یا ابزار تیز دیگر برای برش استفاده کنند. برای برش دادن، بهتر است غذا گرم باشد، اگر سرد شود برش دادن آن دشوار خواهد بود. زمانی که پیتزا گرم است، می‌توانید به راحتی با چاقو آن را به دو قسمت تقسیم کنید، سپس بر اساس سلیقه خود آن را به چهار قطعه یا بیشتر تقسیم کنید.

برش پیتزا خانگی

اکنون بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند در خانه پیتزا بپزند. برای پخت این غذا به درستی در خانه، باید تمام مواد مورد نیاز را آماده کرده و بر اساس سلیقه خود انتخاب کنید. برخی از افراد ترجیح می‌دهند مواد بیشتری برای تهیه این غذا استفاده کنند تا طعم بهتری داشته باشد. بعد از پخت، این غذا را از فر بیرون آورده و با چاقو یا ابزارهای مخصوص آن را به بخش‌های مختلف تقسیم کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم