برای براق شدن زولبیا چه باید کرد ( 2 نکته ساده)
راه های ساخت زولبیا شفاف و براق
زولبیا یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار در ماه رمضان است. اصلی ترین ترکیبات آن شامل نشاسته گندم و ماست ترش شده است. اگر می خواهید زولبیای خود را براق و شفاف بپزید، مطالب زیر را حتما بخوانید تا از نکات مهم آشپزی مطلع شوید.
چطور میتوانید زولبیای خود را براق و شفاف کنید؟
برای پخت زولبیا، ترکیب مواد و غلظت شربت بسیار اهمیت دارد تا زولبیا به درستی براق و شفاف شود.
در پایان طهی شیرینی، میتوانید یک قاشق گلوکز بیرنگ (که از لوازم قنادی قابل تهیه است) را به شربت اضافه کنید تا زولبیای خود براق شود و از خمیر شدن شربت جلوگیری کند. این ماده همچنین در ترد شدن زولبیا نیز به کار میرود.
عواملی که باعث کدر شدن شیرینی میشوند
بعد از طلایی شدن زولبیا، باید فوراً آن را به شربت بیاندازید تا شهد درون شیرینی را جذب کند. اگر شربت خیلی غلیظ باشد، شیرینی خمیری میشود و اگر نسبت آب و شکر مناسب نباشد، شیرینی به خوبی پخته نمیشود. در ضمن، استفاده اضافی از آرد باعث کدر و مات شدن زولبیا میشود.
لطفاً توجه داشته باشید که رنگ زولبیا هیچ ربطی به نوع روغن مورد استفاده ندارد.
نکات آخری
همانند سایر غذاها، زولبیا نیز رازها و تکنیکهای خاص خود را دارد. با تمرین و تکرار، شما نیز مهارت لازم برای پخت زولبیا را خواهید یافت. با پیروی از مراحل صحیح طهی، میتوانید یک زولبیا خوشمزه، شفاف و آماده مصرف داشته باشید.