برای اینکه شیرینی خشک نشود چه کنیم؟ (2 نکته ساده)
چطور میتوانیم جلوی خشک شدن شیرینی را بگیریم؟
احتمالاً هیچکسی را نخواهید یافت که لذت بردن از خوردن یک کیک یا شیرینی خشک را تجربه خوشایندی بداند. این خوراکیها اگر به مدت زمان طولانی در معرض هوا باقی بمانند، به دلایل مختلف از جمله اکسید شدن روغن داخلشان خشک و غیرخوراکی میشوند. بنابراین، ممکن است دوست داشته باشید بدانید آیا راهی برای جلوگیری از خشک شدن آنها وجود دارد یا خیر. قطعاً روشهای خاصی برای این کار وجود دارد که میتواند از افت کیفیت این خوراکیها جلوگیری کند. اگر میخواهید با روشهای آسان آشنا شوید، پیشنهاد میکنیم که در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.
نگهداری کیک و شیرینی در ظروف بسته
اگر کیک و شیرینی خود را در معرض هوای آزاد قرار دهید، ممکن است در نهایت با یک کیک کاملاً خشک مواجه شوید. دلیل این موضوع این است که تماس مستقیم هوای آزاد با این خوراکیها میتواند باعث اکسید شدن روغن داخلی آنها شود که منجر به کاهش کیفیت آنها شود.
استفاده از آرد شیرینیپزی
برای تهیه انواع کیک و شیرینی، توصیه میشود از آرد ساده استفاده نکنید. استفاده از آرد شیرینیپزی باعث میشود که بافت خمیر تهیه شده نرمتر باشد زیرا آرد شیرینیپزی دارای پروتئین و سبوس کمتری است.
کنترل دما و زمان ماندگاری در فر
هنگامی که مایه کیک و شیرینی را در فر میگذارید، باید اطمینان حاصل کنید که زمان و دمای مناسب استفاده شدهاند. ممکن است اگر مواد بیش از حد زمانی در فر باشند، خوراکیها خشک شوند یا اگر دمای فر بیش از حد باشد موجب سوختن و خشک شدن آنها شود.
از هم زدن بیش از حد مواد در حال آمادهسازی، خودداری کنیم
شیرینیپزهای حرفهای همواره توصیه میکنند که هنگام مخلوط کردن مواد از همزن بهمیزان مناسب استفاده شود تا خوراکی نهایی خیلی خشک نشود.